Dolar

32,5301

Euro

34,9859

Altın

2.433,27

Bist

9.800,21

Suudi akademisyen ve vaiz Ghamdi: Krallık hızla uçuruma doğru gidiyor

Suudi Akademisyen ve vaiz Saeed bin Nasser el Ghamdi, Suudi Yüksek Burslar Konseyi’ üyelerinden üç kişinin, Veliaht Prens Muhammed Bin Selman’ın uygulamalarına tepki göstererek Konsey'e katılmayı reddettiğini belirterek, “Ülke hızlı ve net bir çöküş içinde. Krallık hızla uçurama doğru gidiyor” dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-09 12:49:35

Suudi akademisyen ve vaiz Ghamdi: Krallık hızla uçuruma doğru gidiyor

buyuk_91

Suudi Akademisyen ve vaiz Saeed  bin Nasser el Ghamdi, Suudi Yüksek Burslar Konseyi' üyelerinden üç kişinin, Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın uygulamalarına tepki göstererek Konseye katılmayı reddettiğini belirterek, “Ülke hızlı ve net bir çöküş içinde. Krallık hızla uçurama doğru gidiyor” dedi.

Veliaht Prens Muhammet bin Selman'ın Suudi Arabistan yönetiminin başına geçmesinden sonra hayata geçirdiği uygulamalara tepkiler sürüyor.
Suudi Akademisyen ve vaiz Saeed  bin Nasser el Ghamdi, Suudi Yüksek Burslar Konseyi' üyelerinden üç kişinin konseye katılmayı reddettiğini söyledi.

kupur11

"Ghamdi", Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Suudi Yüksek Burslar Konseyi Sekretaryası'ındaki üç üyesinin toplantılara katılmamasına neden olarak da, ‘Krallık'ta ahlaki yolsuzluğun sistematik olarak artığını, bu konuda bilim adamlarının konuşmasına izin verilmemesine tepki göstererek, toplantılara katılmadığını söyledi.

kupur1

Akademisyen ve vaiz Saeed  bin Nasser el Ghamdi, ikinci bir Twitte ise, Suudi Arabistan'ın hızlı ve net bir çöküş içinde olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Ülkemiz hızlı bir çöküşe tanık oluyor:
* Siyonistleşmek
* Tutuklamalar
* Binlerce seyahatin önlenmesi
* Yurt dışında fon sızıntıları
* BAE'nin bağımlılığı
* Bozuk danışmanlar
* Savaş bataklığı
* Dans partileri
* Çözücülerin hizmetlerini durdurma
* Bilim adamlarının sesini kısma

 

Haber Ara