Dolar

32,5399

Euro

34,8658

Altın

2.432,19

Bist

9.645,02

Survivor'da dokunulmazlık heyecanı

25. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-23 09:03:30

Survivor'da dokunulmazlık heyecanı

Survivor 2020'nin 22 Mart Pazar (dün) akşamı yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık oyuncu heyecanı yaşandı. Rekabetin ve mücadelenin hız kesmeden devam ettiği Survivor'un ekranlara gelen 25. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı.

Yapılan oylama sonucunda bir isim Survivor ilk eleme potasına giren yarışmacı oldu. Survivor performans birincileri de oynanan dokunulmazlık oyununun ardından açıklandı.Yarışmacılar, eleme gecesi için önem taşıyan dokunulmazlık oyununda büyük rekabet yaşadı. Parkurda takım dokunulmazlığını alamayan bir takım eleme potasına giren ismi belirledi. Salı akşamı gerçekleşecek olan eleme gecesi öncesi haftanın ilk eleme adayı açıklandı.

TV8'de heyecanın hız kesmeden devam ettiği Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen anları ekranlara getirdi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı dokunulmazlık oyununda en iyi performanslar da belli oldu. Survivor'da bu hafta 2. dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı 10'a 8 kazandı. Böylece gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyde toplandı.

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyde toplandı. Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı artık çarşamba günleri de yayın olacağını açıklayarak o gün performans birincileri oyunu oynanacağını duyurdu.

Konseyde yapılan oylama sonrasında ise 1. eleme adayı Ceyhun Uzun oldu.

Ceyhun konseyde yaptığı açıklamada "Arkadaşlarımın kararlarına saygı duyuyorum ve hepsi hala çok seviyorum" dedi.

Haber Ara