Dolar

32,4958

Euro

34,7993

Altın

2.489,96

Bist

9.557,35

Survivor Çağrı elendi mi? Survivor Çağrı diskalifiye edildi mi? İşte elenen isim

Survivor'da yaşanan gerilim yerini bilinmezliğe bıraktı. Rakip takım arkadaşlarıyla başlayan gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayıp sunucu Murat Ceylan'a da 'Ne yeter, sana ne?' diye çıkışan Survivor Çağrı elendi mi? Çağrı Sruvivor'dan diskalifiye edildi mi? Survivor'da bu hafta kim elendi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-10 13:55:00

Survivor Çağrı elendi mi? Survivor Çağrı diskalifiye edildi mi? İşte elenen isim

Survivor'da yaşanan gerilim sonrası Çağrı sinirlerine hakim olamaması ile başlayan gerilim yerini bilinmezliğe bıraktı. Rakip takım arkadaşlarıyla başlayan gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayıp sunucu Murat Ceylan'a da 'Ne yeter, sana ne?' diye çıkışan Survivor Çağrı elendi mi?  Çağrı Sruvivor'dan diskalifiye edildi mi? Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu yanıtını buldu. Geçtiğimiz günlerde Steven ve Çağrı arasında çıkan kavganın yankıları sürüyor. Çağrı sinirlerine hakim olamayınca önce karşı takımdaki kişilerin üstüne yürüdü ardından araya girmeye çalışan Murat Ceylan'a çıkıştı. Murat Ceylan'ın 'Çağrı yeter!' demesi üzerine Çağrı'nın Murat Ceylan'ın üzerine yürümesi bardağı taşıran olay oldu. Çağrı, Murat Ceylan'a 'Ne yeter, sana ne?' diye bağırınca Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

SURVİVOR ÇAĞRI ELENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada olayın cezasız kalmatacağını açıkladı. Acun eleme kpnseyinde şunları söyledi "Bir değil, iki değil şu anda senin böyle kontrolü kaybettiğin olay sayısı. Aşırı büyük büyük hareketler. Sürekli olarak süper gerginlik şimdiye kadar bunları yaşadık seninle. Seni klasik kargaşa ve olay çıkarma olayının dışında. Benim için bu prodüksiyondaki herkes ben demek." dedi. 

"KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Senin oyunda yaptığın bizim sunucumuz Murat Ceylan'a karşı hareketler bana yapılmış sayıyorum. Murat bir anda senin garip tavırlarınla karşılaşıyor. Tek bir şeye dikkat ederim, kimsenin hakkını yemeyelim. Sana net olarak söylemem gerekiyorsa, yaptığın hareketi kabul etmiyoruz. Benim açımdan kabul edilebilir gibi değil.

SURVİVOR ÇAĞRI DİSKALİFİYE EDİLDİ Mİ?

Yaşanan gelişmelerden sonra Survivor tukunları Survivor Çağrı elendi mi? Çağrı diskalifiye mi edildi? Gibi soruları sormaya başladı. Acun Ilıcalı Çağrı ile ilgili aldığı kararı açıkladı. Acun şunları sölyedi: Sen bundan sonraki 5 ödülden yararlanmayacaksın. Kafanda şunu da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem ama şu anda yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum.

ÇAĞRI SURVİVOR'DAN AYRILDI MI?

Peki Çağrı Survivor'dan ayrıldı mı? Çağrı son kararı vermek için Acun Ilıcalı'dan süre istedi. Çağrı'nın ne karar verdiği henüz açıklanmadı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'dan bu hafta kim elendi? İşte Survivor'dan elenen isim: Öykü bu hafta adaya veda eden isim oldu!

Haber Ara