Dolar

32,3798

Euro

35,0479

Altın

2.326,91

Bist

9.145,21

Suriyelileştirilememenin bedeli Halep mi olacak?

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-28 14:23:15

Suriyelileştirilememenin bedeli Halep mi olacak?

Siz bu feryadı, amacımız zaten Halep'i düşürmekti, sizi biraz tedirgin ettik, ülkenizi işgal edecekmiş gibi davranarak sizi oyaladık, diye de anlayabilirsiniz.

Ülkemize ve birliğimize kasteden hainler ne düşünürse düşünsünler Allah'ın lütfu keremiyle biz kazandık. Tüm varlığımızla meydanlardayız.

Meydanlardayız derken gâvurlara bir uyarı gönderelim.

Bu aziz millet tüm enerjisini şehrin sokaklarına ve caddelerine akıttı. Türkiye meydanları her an bir iman patlamasına sahne olabilir. Bundan böyle kâşanelerinizde rahat oturamayacak, bu İman Bombası ne zaman patlayacak diye hop oturup hop kalkacaksınız.

***

Aziz milletim!  FETÖ terör örgütünün hain tuzak ve hilesini yüce Allah'ın yardımı ile bertaraf ettik.  Hükümet, halkı ile tek vücut halinde direnç gösterdi ve Allah'ın nimetinin bir göstergesi olarak Suriye gibi olmaktan kurtulduk. 

Millet olarak 15 Temmuz gecesi bir kaç saatliğine de olsa Suriye'yi yaşadık.  Alçaktan uçan savaş uçaklarını, halka ateş eden helikopter ve tankları  kendi insanını öldürmek için silah sıkan cani teröristleri bizatihi gördük.  Bir gecelik bir zamanda 250 ölü ve yüzlerce yaralı tablosu ile Türkiye'yi, acısı haftalar, aylar hatta yıllarca devam edecek bir yasa boğdu İslam düşmanları. 

Yüce Allah'tan temennimiz bizim vatanımızda da diğer İslam ülkelerinde de bir daha Müslümanlara böyle bir şey göstermemesi. İkinci bir İstiklal Marşı'nı yazmaya mecalimiz olmayabilir.

Biz içeride hainlerle boğuşurken pek uzak olmayan bir yerdeki Müslümanları yalnızlığa terk etmeyelim. Halep'e kulak verin.  Halep şu an can havliyle feryat ediyor. Orada kardeşlerimizi kıskaca alan kuşatma, ilerleyen her dakika daha da ağırlaşıyor. Unutmayalım ki  Halep'te Türkiye deki darbenin tutmaması ve boşa çıkması için sahip oldukları tek şey olan duaları ile destek olmuş 400 bin din kardeşimiz var. 

Yüce Allah bizleri bir gece Halep olmakla,  İdlip olmakla, Şam olmakla imtihan etti. Kalplerimiz yerinden çıktı, yüzlerce şehit verdik.

***

Altı seneden beri kafalarının üzerlerinden Rusya, İran ve Batılı haçlı ordularının uçakları inmeyen, tank, top, füze ve isimlerini bile duymadığımız ağır silahlar ile taş üstünde taş, gövde üstünde baş bırakmamış bu zalimlerin zulmü altında onurlu kıyamına devam eden

Halepli kardeşlerimiz var.

Halep'in muhasarasını kaldırmak için ne yapılması gerekiyorsa yapalım. Meydanlarda temerküz ettiğimiz iman bombalarını Halep için patlatalım. Bu sinerjiyi malayani şeylerle boşa harcamaktansa İslam davası için sarf edelim. 

Türkiye'de bir gece (darbe gecesi) Suriye ahvalini yaşayıp da bir daha Allah bize bunu yaşatmasın diye dua ediyoruz ya, peki, yaklaşık altı seneden beri her gecesi ve gündüzü ağır bombardıman vahşeti ile geçen Suriyeliler ne yapsın? Hangi çareye başvursunlar?

İlk etapta Halep'in muhasarasına sebep olan  Kastello yolunun açılması için Halepli Müslümanlara ihtiyaçları olan her türlü destek verilmeli.

Türkiye'nin savunması Bosna'dan başladığı gibi Halep'ten de başlar. Ümmetin her bir ferdinin derdi tüm ümmetin derdidir. Unutmayalım ki yarın istemediğimiz halde bizde Suriye gibi olursak geçmişte Çanakkale savaşında destek oldukları gibi yine Halepli Şamlı İdlipli kardeşlerimiz bize destek olacaklar. 

Halep düşmesin.
Halep bizim için İstanbul 
Halep bizin için Ankara 
Halep bizim için Mekke, Medine.

Ya Rabbi! Halep'in ve diğer Şam topraklarının kurtulması için bizi de vesile kıl.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara