Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Suriye'de, Rusya destekli Kaplan Kuvvetleri'nin komutanı öldürüldü

Suriye'deki muhalif gruplar, dün, Kuzey Hama kırsalındaki çatışmalar sırasında Rusya destekli Süheyl El Hasan komutasındaki Kaplan Kuvvetlerinden üst düzey bir subayı öldürdü. Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduğu da açıklandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-04 13:08:55

Suriye'de, Rusya destekli Kaplan Kuvvetleri'nin komutanı öldürüldü

Suriye'deki muhalif gruplar Pazartesi günü, Kuzey Hama kırsalındaki çatışmalar sırasında Rusya destekli Süheyl El Hasan komutasındaki Kaplan Kuvvetlerinden üst düzey bir subayı öldürdü. Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduğu da açıklandı.

Kaplan Kuvvetleri liderliğindeki Kafarnabouda operasyon odası komutanı Albay Ali el Sarraj öldürüldü.

Esed yanlısı medya organları, İdlib'in güneyindeki Kasabiya eksenindeki çatışmalar sırasında Albayın öldürüldüğünü doğruladı.

Muhalif gruplar bugün erken saatlerde, İdlib ve kuzey Lazkiye'nin güney eteklerinde Rusya bağlantılı milisler tarafından yapılan saldırıları püskürttüğü bildirildi.

Çatışma sırasında Rusya destekli milislerden çok sayıda ölü ve yaralı olduğu da açıklandı.

Suriye'nin kuzeyindeki askeri çatışmalar sırasında, bir düzine tankın tahrip edilmesinin yanı sıra, saha komutanları ve yüksek rütbeli subaylar dahil olmak üzere, Rusya ile ilişkili milislerden onlarcasının öldürüldüğü bildirildi.

Haber Ara