Dolar

32,5888

Euro

34,8592

Altın

2.504,44

Bist

9.690,38

Süper Lig tarihinde 3’ü bir arada!

Mustafa Denizli'nin Kasımpaşa'ya imza atmasının ardından Süper Lig tarihinde ilk kez Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli aynı anda lig yarışının içinde olacak.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-03 15:55:18

Süper Lig tarihinde 3’ü bir arada!

Mustafa Denizli'nin Kasımpaşa'ya imza atması Süper Lig'de büyük bir heyecan oluşturdu.

Türk futbolunun 3 önemli teknik direktörü; Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Şenol Güneş, ilk kez birbirlerine karşı rakip oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın tarihinde yer etmiş üç önemli antrenör, İstanbul'da buluştu.

Kasımpaşa ile 1 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, "Fatih Terim ve Şenol Güneş benim için çok değerliler, ülke için de öyle. Rakip olacağız, biz Kasımpaşa olarak aynı heyecanları yaşayabilirsek çok mutlu olacağım" dedi.

"HEDEFİMİZ, AVRUPA'YA GİTMEK"

İstanbul ekibinde gerçekleştirmek istediği önemli hedefleri olduğunu vurgulayan Denizli, "Benim de takımın da önünde önemli hedefler var. İnşallah sezon sonu bu hedeflere varıp, önümüzdeki sezon da Avrupa'da ülkemizi temsil ederiz. İyi bir kadro ve genç futbolcularım var. Zaman içinde birbirimizi daha iyi anlayacağız. Umarım kısa sürede ekibe, yönetimimize ve kulübümüze önemli avantajlar yaratacağız. Allah hepimize yardımcı olsun ve düşüncelerimizi gerçekleştirmek için fırsat tanısın" dedi.

"TERİM VE GÜNEŞ İLE GÜZEL BİR YARIŞ OLACAK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile de rakip olacaklarının hatırlatılması üzerine Denizli, "İkisi de benim için çok değerli, ülke için de öyle. Rakip olacağız, biz Kasımpaşa olarak aynı heyecanları yaşayabilirsek çok mutlu olacağım. Zaman ilaçtır. Bakalım önümüzdeki yıllarda bu yarış neleri gösterecek. Allah bizi birbirimizden ayırmasın, hem dostluk anlamında hem de yarış olarak" ifadelerine yer verdi.

Haber Ara