Dolar

32,3655

Euro

34,9616

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

SunExpress'in çağrılarını Turkcell Global Bilgi karşılıyor

SunExpress'in çağrılarını Turkcell Global Bilgi karşılıyor

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-09 14:29:05

SunExpress'in çağrılarını Turkcell Global Bilgi karşılıyor
Turkcell Global Bilgi, SunExpress'e çağrı merkezi hizmeti vermeye başladı.

Şirket açıklamasına göre, Müşteri Deneyimi Çözümleri Merkezi Turkcell Global Bilgi, havacılık sektöründeki hizmet ağını genişletiyor. Turkcell Global Bilgi ve SunExpress arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, SunExpress'e gelen çağrıları bundan böyle Turkcell Global Bilgi karşılayacak.

Çağrı merkezi hizmetlerinin yürütüleceği İzmir lokasyonunda, Turkcell Global Bilgi İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan'ın katılımıyla açılış töreni düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi, haftanın her günü 24 saat, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce ve Almanca dillerinde SunExpress ile çalışan tüm acentelere özel talep, değişiklik, sistemsel talepler ve teknik konularda destek verecek; yolcu memnuniyeti ve mağduriyeti adına diğer firmalarla iletişime geçerek bilet düzenleyecek.

Ayrıca rötar, müşteri memnuniyeti, bilet değişikliği, iade ve SunPoints gibi konularda yolcuları bilgilendirecek olan Turkcell Global Bilgi, tekerlekli sandalye, evcil hayvan talepleri ve medikal ekipmanı kontrolü gibi yolcuların özel isteklerinin uçağa alınıp alınamayacağını inceleyen bir ekip oluşturacak.


-"SunExpress müşterilerinin memnuniyeti bize emanet"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akalın, şunları kaydetti:

"Şirketimiz Türkiye'de 14, yurt dışında ise 4 olmak üzere toplam 18 lokasyonla ve 12 bin çalışanla şu an Türkiye'nin pazar lideri. Bu liderliğimizi, kurulduğumuz günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımımız, ihtiyaca özel sektörel çözümlerimiz, teknolojik alt yapımız, uzman kadromuz ve 15 yıllık bilgi birikimimize borçluyuz.

Bu güne kadar hem özel hem de kamu sektöründe birçok önemli şirketin stratejik iş hedeflerine ortak olduk. Bu ortaklıklardan birinin de Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketlerinden SunExpress'le kurulmuş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Artık hizmet ağımızda bulunan SunExpress müşterilerinin memnuniyeti bize emanet. Tüm gayretimizle müşteri memnuniyeti konusunda SunExrpess'e önemli bir ivme kazandıracağımıza inanıyor, iş ortaklığımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum."

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan da "Turkcell Global Bilgi ile yola devam edeceğimiz için mutluyuz. SunExpress olarak müşteri memnuniyetine oldukça önem veriyoruz. Bu doğrultuda yolcularımızın doğru ellerde olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, bu iş birliğinin bizim aktarma merkezimiz olan İzmir'de gerçekleşiyor olması bizim için ayrı bir öneme sahip." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara