Dolar

32,3762

Euro

35,0593

Altın

2.326,20

Bist

9.102,77

Sümeyye Erdoğan'ın nişanı iptal edildi

Sümeyye Erdoğan'ın bugün yapılması planlanan nişan töreni sözlüsü Selçuk Bayraktar'ın babası hastaneye kaldırılmasından dolayı iptal edildiği bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-12 19:38:24

Sümeyye Erdoğan'ın nişanı iptal edildi

AA'nın haberine göre: Sümeyye Erdoğan'ın bugün yapılması planlanan nişan töreni iptal edildi. Sümeyye Erdoğan'ın sözlüsü Selçuk Bayraktar'ın babası hastaneye kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın bu akşam yapılacak nişan töreni öncesi büyük bir şanssızlık yaşandı.

Damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı.
Hürriyet'in haberine göre, Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan hemen Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti. Cumhurbaşkanı'nı takip eden basın mensupları ise polisin yolu kesmesi nedeniyle Tarabya'ya gitti.

ERDOĞAN'IN DÜNÜRÜ AMELİYATA ALINDI

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Özdemir Bayraktar'ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, "Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı. Kendi doktorunu bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hastaneye gelerek Bayraktar'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara