Dolar

32,5877

Euro

34,8539

Altın

2.496,12

Bist

9.657,76

Süleyman Soylu 'İBB'ye kayyum' sorusunu böyle cevapladı: Pazar sabahı açıklayacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir gazetecinin 'İstanbul'a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna 'Pazar sabahı açıklayacağım' yanıtını verdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-06 13:50:59

Süleyman Soylu 'İBB'ye kayyum' sorusunu böyle cevapladı: Pazar sabahı açıklayacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD'da düzenlenen "Trafik Kaza İstatistikleri Analizi Rapor Tanıtım Toplantısı"na katıldı. Toplantı öncesinde açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir gazetecinin "İstanbul'a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi.

İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini de eleştiren Soylu şunları söyledi:

İMAMOĞLU'NUN DİYARBAKIR ZİYARETİ

Başka meselelerde Türkiye'yi ayağa kaldıran, hepimizi gayrimedenilikle suçlayan, en ufak meselede elindeki kötü tozları bizim üzerimize atmaya çalışanlara sormak lazım. Biz hepimiz öleceğiz ama tarih mücadeleyi kaydedecek. Bu işe duyarsızlık gösterenler var. Bu insanlara üzülerek bakıyorum, işe duyarsızlık gösterenlere üzülerek bakıyorum."

"KAMU ZARARI VAR MI, YOK MU? BİZ BUNA BAKARIZ"

Bakan Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, israf gerekçesi ile Yenikapı'da sergilediği araçlara ilişkin, "Kamu zararı oluşmuşsa buna bakarız. Eğer hizmetteki araçları çekiyorsa, bu da başka bir ihmaldir" dedi.

HDP BİNASI ÖNÜNDE EYLEM YAPAN AİLELER

Soylu, Diyarbakır'da eylem yapan ailelerle ilgili ise, "Başka meselelerde Türkiye'yi ayağa kaldıranlar bugün sessiz. Tarih bugün sesiz kalanları yargılayacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Ara