Dolar

32,3197

Euro

35,1092

Altın

2.297,51

Bist

9.040,46

Star Wars evreninin gözdesi The Mandalorian'ın 2.sezon çıkış tarihi belli oldu

Disney+, uzun süredir The Mandalorian'ın yeni sezon çıkış tarihi için açıklama bekleyen hayranlarına müjdeli haberi verdi. The Mandalorian 2.sezonunun ne zaman başlayacağı açıklandı. The Mandalorian'ın 2.sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-02 20:38:53

Star Wars evreninin gözdesi The Mandalorian'ın 2.sezon çıkış tarihi belli oldu

Star Wars evrenin gözde dizilerinde olan The Mandalorian en son bölümünü 27 Aralık 2019 tarihinde yayınlamıştı. O günden beri suskun kalan dizinin yapımcıları, nihayet diziseverlere müjdeli haberi verdi. The Mandalorian resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre dizinin 2.sezonu 30 Ekim 2020 tarihinde Disney+ üzerinden yayına girecek. Duyuru için atılan Tweette Mandalorian ve Baby Yoda'nın bulunduğu bir görsel yer aldı. 

fgffgfg

Sizler için The Mandalorian dizisinin konusu;

The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandalorian'ın yolu Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The Mandalorian ile kesiştiği zaman, bulunduğu yere alışmaya çalışmakla meşguldür. The Mandalorian'ın görevi ise bir kafa avcısının verdiği görevi yerine getirmektir.

EeBrtUTUYAApXqq

Haber Ara