Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

Sporun patronundan Sekmen'e büyük övgü

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporda büyük icraatlara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e övgüler yağdırdı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-28 16:59:55

Sporun patronundan Sekmen'e büyük övgü
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporda büyük icraatlara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e övgüler yağdırdı.

Son olarak şehre kazandırılan Güreş Arena için Sekmen'e teşekkür eden Taşkesenligil, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, sportif organizasyonlarda ilimiz için büyük bir şans. Spora verdiği destek nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e övgüler yağdırdı. Sekmen'in sporu ve sporcuyu destekleyen bir belediye başkanı olduğunu ve şehre spor tesisi anlamında kalıcı eserler kazandırdığını söyledi. Göreve geldiği günden beri rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında her türlü sosyal, kültürel, sanat ve sporda Sekmen'in çok ayrı bir profil çizen bir belediye başkanı olduğuna işaret eden Taşkesenligil, Sekmen'e spora hizmetlerinden ve son olarak Erzurum'a kazandırdığı muhteşem Güreş Arena'dan dolayı teşekkür etti. Beş bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin en büyük Karakucak Güreş Arenası'nın şehre önemli bir kalıcı eser olduğunu belirten Taşkesenligil, Başkan Sekmen'e bu güzel spor tesisinden dolayı teşekkür etti.

Erzurum'da sporun patronu olarak bilinen Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in spor ve sporcu için büyük bir şans olduğunu söyledi. Sekmen'in icraatları ile sıra dışı bir belediye başkanı olduğunun altını çizen Taşkesenligil, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, şehrin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olması için harcadığı enerji ve mesaiyi bizler yakından takip ediyoruz. Her geçen yıl şehrimize gelen takım ve sporcu sayısında büyük artış olmuştur. Bunda da gerek bizim kurumsal olarak çalışmalarımız, gerek Valimiz Seyfettin Azizoğlu'nun, gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in büyük gayretleri olmuştur" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Spor AŞ'yi kurması ile birlikte sporda büyük atılımlar yaptığına işaret eden Taşkesenligil, Spor AŞ kurulduktan sonra, yapılan sportif faaliyetlerin hem Erzurum'a tanıtım noktasında büyük bir katkı sağladığını, hem de kurumsal olarak kendileri ile önemli bir paydaş kurum olma yolunda Büyükşehir Belediyesi'nin çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in destekleri ve spor tesisleri yatırımı ile ilimiz sporda çok büyük bir atılım yapmıştır. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları ile Büyükşehir Belediyesi önemli bir vizyonumuz olmuştur. Büyükşehir Belediyesi sporun gelişimi ve Erzurum'un tanıtımı noktasındaki organizasyonları ile hepimizin takdirini kazanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile ekibine Erzurum GHSİM olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Erzurum'da Vali Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde spora ve gençliğe hizmet veren Erzurum'un aktif kurumlarından biri olduklarına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bundan böylede Vali Azizoğlu öncülüğünde zengin antrenör kadrosu ve gençlik lideri kadrosu ile Erzurum'un çocuklarına ve gençliğine hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Erzurum'un futboldaki tek profesyonel kulübü olan BB Erzurumspor'un da geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonluğu 2. Ligde de taçlandıracağına inandığını belirten Taşkesenligil, "Şehrimizin ortak paydası BB Erzurumspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, hafta sonu ilk maçına çıkacak. Ligde Mavi-beyazlılara başarılar dilerken, Amedspor maçının da dostluk atmosferi altında oynanacağını ve sahada kazanan takımın BB Erzurumspor olacağına inandığını söyledi. Taşkesenligil, "Şimdiden BB Erzurumspor'umuzun yönetimine, teknik kadroya ve futbolculara başarılar diliyorum. İnşallah takımımız kazasız, sakatlıksız bir sezon geçirir" şeklinde konuştu.

Haber Ara