Dolar

32,3694

Euro

34,9494

Altın

2.325,68

Bist

9.089,47

Spor AŞ'den Darülaceze yararına futbol maçı

Spor AŞ'den Darülaceze yararına futbol maçı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-09 16:59:23

Spor AŞ'den Darülaceze yararına futbol maçı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, Darülaceze yararına salon futbolu maçı organize etti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yarın "Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada" sloganıyla yapılacak maçta Türk Yıldızları ve Dünya Yıldızları takımları karşı karşıya gelecek.

Teknik direktörlüğünü Rıdvan Dilmen'in yapacağı Türk Yıldızları takımında, Abdullah Ercan, Ahmet Dursun, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı ve Yusuf Şimşek forma giyecek.

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlük görevi üstleneceği Dünya Yıldızları takımında ise Aron Winter, Andreas Möller, Claudio Taffarel, Edgar Davids, Elvir Baliç, Jari Litmanen, Jay-Jay Okoucha, Patrick Kluivert, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Ronald De Boer, Şota Arveladze ve Thomas Hassler oynayacak.

Karşılaşmayı eski hakem Erman Toroğlu yönetecek.

Din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze'nin tarihi misyonunu dünyaya yeniden anlatmak amacıyla düzenlenen organizasyonda şarkıcılar Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ve Soner Sarıkabadayı mini bir konser verecek. Ayrıca gösteri grubu Anadolu Ateşi de geceye renk katacak.


- Tanıtım toplantısı yapıldı


Organizasyonun tanıtımı, Ataköy'deki Sheraton Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve maçta forma giyecek teknik direktör Şota Arveladze katıldı.

İsmail Özbayraktar, toplantıda yaptığı açıklamada, Spor AŞ olarak böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Türk ve dünya yıldızlarının katılacağı bu etkinlikte bizler de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'ın destekleriyle spor sevgisi ve spor kültürünü geniş kitlelere yaymak istiyoruz. Bu organizasyonun içinde yer almaktan son derece mutluyuz." diye konuştu.

Hamza Cebeci, Darülaceze'nin önemine vurgu yaparak, "Din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze, bu organizasyonla gönüllere hitap edecektir." ifadelerini kullandı.

Turnuvada forma giyecek Şota Arveladze ise futbolun birleştirici gücüne değinerek, bu tür organizasyonların devamının gelmesinin önemine vurgu yaptı.

Haber Ara