Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Soylu: Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Adıyaman'a giden Süleyman Soylu, karşılaştığı büyük kalabalık sonrası, 'Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum' Tweet'ini attı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-19 18:52:01

Soylu: Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte  Adıyaman'a giden İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, karşılaştığı büyük kalabalık sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Resmi  Twitter hesabından paylaşım yapan  Süleyman Soylu, "Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum." ifadelerini kullandı.

BİNLERCE VATANDAŞ AKIN ETTİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, toplu açılış törenine katılmak için  Adıyaman'a gitti. Binlerce vatandaş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geleceğe meydana saatler öncesinden akın etti.

"BÖYLE BİR ŞEYE İLK KEZ ŞAHİT OLUYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, karşılaştığı kalabalık sonrası şaşkınlığını belirtmek için Tweet attı. Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda "Sevgi Seli... Hala yoldayız. Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum..." açıklamasını yazdı.

"ONBİNLER SEVGİYİ HAYKIRIYOR"

Bakan Soylu'nun paylaşımı dakikalar içerisinde yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Soylu, bir önceki attığı Tweet'te, "Cumhurbaşkanımızla Adıyaman'dayız Büyük milletimiz yaşlısı genci kadını erkeği çocuğu caddelerde onbinler sevgiyi haykırıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Ara