Dolar

32,5734

Euro

34,9828

Altın

2.430,92

Bist

9.754,64

Soylu: Onlar 15 Temmuz'u yapacak, biz köprü açacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada 15 Temmuz ve Gezi olaylarına göndermelerde bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-02 03:42:53

Soylu: Onlar 15 Temmuz'u yapacak, biz köprü açacağız

Ajanslarda yer alan habere göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi huzursuzluğa ve kardeş kavgasına sokmak isteyenlere karşı verilebilecek en güzel cevabı açıkladı: "Onlar 15 Temmuz yapacaklar, biz Yavuz Sultan Selim köprüsünü açacağız. Onlar Gezi olaylarını yapacaklar, bizler Marmaray'ı açacağız."

Soylu, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Değirmendere mahallesindeki Çoruh-Fırat Edaş Çağrı merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, çağrı merkezinin Trabzon'a, Türkiye'ye, enerji camiasına ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Soylu, Türkiye'nin kendi coğrafyası açısından özellikle enerji hattında asli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin bu asli oyunculuğu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın maharetiyle çok daha iyi bir noktaya taşıyacağının herkesin malumu olduğunu söyledi.

"Bugün dünyanın içerisinde karşı karşıya kaldığı duruma katkı koyabilecek Batı'da ve Doğu'da söyleyebilecek bir sözü olan bir medeniyetin ve toprağın üzerinde yaşıyoruz" diyen Soylu, "Onun için sorumluluğumuzu biliyoruz. Bizim memleketimizi huzursuzluğa, bizim memleketimizi maalesef kardeş kavgasına sokmak isteyenlere karşı verebileceğimiz en güzel cevap budur. Onlar 15 Temmuz yapacaklar, biz Yavuz Sultan Selim köprüsünü açacağız. Onlar Gezi olaylarını yapacaklar, bizler Marmaray'ı açacağız. Hedeflerimizden, istikametimizden vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara