Dolar

32,3452

Euro

35,1179

Altın

2.304,07

Bist

9.079,97

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yalanlama

İçişleri Bakanu Soylu, hakkında atılan 'Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldırı yapan kişilerden biriyle karakolda fotoğraf çektirdi' iddialarına 'mahalle ahalisinden biri sandım' diye cevap verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-17 09:48:50

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yalanlama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesindeki olaylara karışan bir kişinin kendisiyle karakolda fotoğraf çektirdiği" yönünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt verdi.

Karakolda kendisiyle birçok kişinin fotoğraf çektirdiğini söyleyen Soylu, bahse konu olan şahsın ertesi gün gözaltında alındığını açıkladı. Soylu, şunları kaydetti:

ETRAFIN FETÖ'CÜ KOKUYOR

"Etrafın FETÖ'cü kokuyor senin ya. PKK ile fotoğraf çektirdin, PKK'yı destekleyenlerle fotoğraf çektirdin, DHKP-C'yi destekleyenlerle fotoğraf çektirdin, ömrün böyle geçti. Oradaki karakoldan çıkarken oradaki vatandaşlar, 'Biz sizle fotoğraf çektirelim.' dedi. Onlardan bir tanesi de bu işlere karışan bir kişi. Aynı iftiralarla rahmetli Adnan Menderes de idam edildi. Onlara ne iftira atmışlarsa Cumhurbaşkanımıza aynı iftiraları attılar, rahmetli Özal'a aynı iftiraları attılar, onlara ne iftiralar atmışlarsa bu memlekete hizmet eden kim varsa aynı iftiraları attılar. Bunların istedikleri bunu gerçekleştirmek, başka bir şey değildir. Yalan, dolan ve iftirayla bu işleri yapmak"

suleyman

Haber Ara