Dolar

32,5766

Euro

34,7968

Altın

2.510,43

Bist

9.693,46

Soylu başkanlığındaki 22 valinin katıldığı güvenlik toplantısı bitti

Soylu başkanlığındaki yapılan ve Doğu ve Gündeydoğu'daki 22 ilin valisinin katıldığı 9.5 saatlik güvenlik toplantısı sona erdi. Toplantı 9.5 saat sürdü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-18 21:23:19

Soylu başkanlığındaki 22 valinin katıldığı güvenlik toplantısı bitti

AA'nın geçtiği haberde "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sürdürülen terörle mücadele operasyonlarının değerlendirildiği toplantıda, PKK ile diğer terör örgütlerinin neden olduğu güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları kapsamlı olarak ele alındı" denildi.

Toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ile Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van valisi ve ilgili güvenlik bürokrasisi yetkilileri katıldı.

Haber Ara