Dolar

32,3157

Euro

35,1159

Altın

2.292,25

Bist

9.058,68

Sow Aziz Yıldırım’a sarılıp ağladı

Dubai ekiplerinden Al Ahli takımına transferi gerçekleşmek üzere olan Moussa Sow, kulüp binasına gelerek Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile vedalaştı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 10:46:22

Sow Aziz Yıldırım’a sarılıp ağladı

Gelen teklifi değerlendirdiğini ve ayrılmaya kendi isteğiyle karar verdiğini söyleyen Sow, vedasında gözyaşlarına hakim olamadı. Fenerbahçe'nin kalbinde eşsiz bir yere sahip olduğunu belirten Sow'un vedasında Başkan Aziz Yıldırım da son derece duygusal anlar yaşadı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin kapılarının her zaman Sow'a açık olduğunu söyledi.

Fenerbahçe formasını giydiği 3.5 sezonda resmi maçlarda toplam 60 gole imza atan Sow, kendisine Al Ahli'den gelen transfer teklifini kabul ettikten sonra vedalaşmak için İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte geldiği kulüp binasına geldi ve ilk önce Sportif Direktör Guillano Terraneo ile görüştü.

TERRANEO: BİZİM PROJEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCUYDUN

Sow'un çok uzun zamandır ayrılmayı istediğini belirten Terraneo Senegalli futbolcuya, "Çok önemli bir oyuncusun. Bizim projemiz için de çok önemli bir oyuncuydun. Ayrılmak istemen bizi üzdü ancak hayat böyle. Sana başarılar diliyorum. Üzgünüm. Seni tutmak için çok uğraştım ama sen gitmek istedin" dedi.

SOW:FENERBAHÇE'DE YAŞADIKLARIMI BAŞKA YERDE YAŞAMADIM

Senegalli futbolcu Moussa Sow ise, "Çok güzel bir hikaye burada sonlanıyor. Taraftarlara, bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kariyerimde çok şeyler yaşadım ancak Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka yerde yaşamadım, yaşamayacağımı da düşünüyorum. Burada pek çok güzel anlarım oldu. Özellikle Kayseri Erciyes maçını hiç unutamam. Çok gol kaçırmama rağmen taraftarlar inanılmaz destek olmuştu bana” ifadelerini kullandı.

"KARİYERİM İÇİN BU KARARI VERDİM"

Teklif geldikten sonra düşündüğünü ve gitmeye karar verdiğini, bunu da kulübe bildirdiğini söyleyen Sow, “Gitmiş olmak için değil, kariyerim için bu kararı verdim. Buradakiler, hayatımın sonuna kadar kalbimin bir yerinde kalacak. Burada o kadar saygı gördüm ki, bazen ben bile şaşırdım” dedi.

SOW GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Vedada gözyaşlarına hakim olamayan Sow, Terraneo'dan sonra Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Senegalli golcü Yıldırım'a teşekkür ederken, sohbet sırasında karşılıklı duygusal anlar yaşandı. Sow burada yaptığı konuşmada ise, “Hayatım boyunca Türkiye'de en çok saygı duyduğum çok güçlü bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka hiçbir yerde yaşamadım. En büyük arzum sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulmanız. Damarınızdaki son damla kana kadar kulübe her şeyinizi veriyorsunuz, Fenerbahçe'yle yaşıyorsunuz. İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez” diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM:"BU KAPI SANA HER ZAMAN AÇIK"

Moussa Sow'un konuşmasından sonra duygulanan ve gözleri dolan Başkan Aziz Yıldırım ise, "Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman acık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel. Ama her zaman gel” dedi.

Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu'nun da bulunduğu toplantıda Başkan Aziz Yıldırım, Moussa Sow'u 30 Ağustos Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. Hafta karşılaşması olan Antalyaspor maçına davet ederek, burada taraftarlarla da vedalaşmasını istedi. Görüşmenin ardında Sow, gözyaşları içinde kulüpten ayrıldı.

Haber Ara