Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

'Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü' imzalandı

TEKİRDAĞ (İHA) â€' Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın katkılarıyla yenilikçi eğitim anlayışını destekleyici çalışmalarına bir yenisini daha eklenerek, 'Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü' imzalandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-01 09:49:13

'Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü' imzalandı
TEKİRDAĞ (İHA) â€" Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın katkılarıyla yenilikçi eğitim anlayışını destekleyici çalışmalarına bir yenisini daha eklenerek, "Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Avrupa Serbest Bölgesi Kurucu ve İşletici A.Ş. ile Ergene ilçesi okullarından Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında eğitim öğretim ve yönetimde verimliliğin artırılması, kalitenin yükseltilmesi ve sürekli gelişimin sağlanması, öğrencilerin mesleki donanımlarının arttırılması için araştırma yapılması amacıyla "Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü" imzalandı. Ergene Kaymakamlığında gerçekleşen protokolde Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kurban, Avrupa Serbest Bölgesi Genel Müdürü Zafer Atbakan ve Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve Öğretmenleri yer aldı.

Protokol kapsamında ASB personeli öğretmen ve öğrencilere proje hazırlanması konusunda bilimsel danışmanlık yapacak, bu kapsamda öğrenci, öğretmen, veli ve paydaşlara sunumlar yapacak, Seminer, panel ve konferanslar verecek. Protokol kapsamında öğrencilerin meslek seçimine destek olmak amacıyla üniversite tanıtım ziyaretleri de gerçekleştirilecek.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara