Dolar

32,5281

Euro

34,7969

Altın

2.425,49

Bist

9.717,54

Sosyal mesafeye uyan yok

İstanbul’dan korkutan görüntüler. İstanbul’da olta balıkçıları Galata Köprüsü ile Unkapanı Köprüsü’ne akın etti, koronavirüs önlemleri arasındaki maske takma ve sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-29 16:50:40

Sosyal mesafeye uyan yok

İstanbul'dan korkutan görüntüler. İstanbul'da olta balıkçıları Galata Köprüsü ile Unkapanı Köprüsü'ne akın etti, koronavirüs önlemleri arasındaki maske takma ve sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı. Yan yana, omuz omuza olta sallayan balıkçıların görüntüsü şaşkınlık meydana getirdi.

olta-balikcilarindan-korkutan-goruntuler...-yan-yana-omuz-omuza-neredeyse-sirt-sirta-_4450_dhaphoto4

Güneşli, güzel havayı  fırsat bilen İstanbullular, kısıtlamanın  saat 10.00'da sona ermesinin ardından dışarıya çıktılar.  

Bu arada Galata Köprüsü  ve Unkapanı Köprüsü'nün her iki tarafı da kısa sürede oltasını alıp gelenlerle doldu. Yayaların da geçerken yoğunluk oluşturduğu köprüde, ‘Sosyal mesafe' kuralı uygulanamazken,  birçok kişinin de maskelerini kurallara göre  takmadığı görüldü.

olta-balikcilarindan-korkutan-goruntuler...-yan-yana-omuz-omuza-neredeyse-sirt-sirta-_4450_dhaphoto10

BALIK EKMEK ALDILAR, TABURELERDE, MERDİVENLERDE  YEDİLER

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede tüm restoran ve lokantalarda müşterilere servis ile hizmet vermeleri yasaklanırken, Eminönü'ndeki sandallardan balık ekmek alan birçok kişi ise, hemen oradaki taburelerde, yaya geçidindeki merdivenlere oturarak karınlarını doyurdu. Bu sırada da, sosyal mesafenin uygulanmadığı göze çarptı.

olta-balikcilarindan-korkutan-goruntuler...-yan-yana-omuz-omuza-neredeyse-sirt-sirta-_4450_dhaphoto5

Haber Ara