Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Sosyal Medya Uzmanı Elmira Namazova’ya yapılan jestler ülke gündeminde

Azerbaycan kızlarının güzelliği şüphesi bir gerçektir. Azerbaycan da sosyal medya fenomeni Elmira NAMAZOVA’nın yaptığı paylaşımlar ve eşiyle ilişkisi takipçilerinin yoğun ilgisine maruz kalıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-07 15:41:39

Sosyal Medya Uzmanı Elmira Namazova’ya yapılan jestler ülke gündeminde

Kardeş ülke olan Azerbaycan' da göz ardı edilemeyecek takipçiye sahip fenomenin paylaşımlarına yoğun bir talep söz konusu. İki çocuk annesi sosyal medya fenomeninin başarıları göz doldurmaya devam ediyor.

Balonlarla Yıl Dönümü

Evliliklerinin 10. yılını 10.000 balonla taçlandıran ünlü çift ikinci çocuklarının gelişini de kutlamış oldu. Elmira NAMAZOVA' nın eşi ünlü iş adamı Tural NAMAZOVA, çok mutlu olduklarını ve eşini mutlu etmenin kendisini de mutlu ettiğini söyledi. Birbirlerine yaptıkları hoş jestlerden bahseden ikili ‘Bizim sevgimizi gösterme şeklimiz.' dedi ve Elmira NAMAZOVA ‘Yapamayacağı bir şeyin olduğuna inanmıyorum.' diyerek kocasına olan güven ve sevgisinin bir kez daha altını çizdi. Çiftin aralarındaki salıncak jesti de yoğun ilgi gördü ve aşklarını birçok ülkeden milyonlarca insanla paylaşma imkanı buldular.

Türkiye'nin Yeri Benim İçin Ayrı…

Azerbaycan kadar Türkiye'den de yoğun ilgi gören NAMAZOVA takipçilerinin samimiyetinden oldukça memnun. İstanbul, Kapadokya gibi turistik yerleri daha önce gezme imkanı bulmuş fenomen Türk İnsanı ve Ülkesine sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Türkiye de çekilecek bir dizide başrol oynama hayali olan fenomen böyle bir teklif gelirse Türkiye'ye taşınabileceğini söyledi. Azerbaycan' da ki iş tekliflerini değerlendirmemesi güzel fenomenin Türkiye'ye olan sevgisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

WhatsApp Image 2020-05-07 at 15.38.35 (1)

WhatsApp Image 2020-05-07 at 15.38.35

Haber Ara