Dolar

32,6007

Euro

34,8106

Altın

2.490,34

Bist

9.468,33

Sosyal medya hesaplarınızı KuguMedya ile popüler yapabilirsiniz

İnternette sosyal medya ağları, insanların her sosyal platformda doğru ya da yanlış şekilde konuştuğu hakkında birçok bilgi ve veri vardır.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-24 11:41:36

Sosyal medya hesaplarınızı KuguMedya ile popüler yapabilirsiniz

Sosyal medya hesaplarında günün her dakikasında mesajlaşma yapılabilir. Ancak sosyal medyanın gücü; doğru ya da yanlış bilgilerin ortada dolaşmasını sağlamak değil, aslında etkilemedir. Bu ise sosyal şirketlerin sadece müşterilerle etkileşim içinde olması için değil, karar verme aşamalarında, doğru içerikler üreterek, etkilenmelerini sağlamaktır.

Çoğu şirket sosyal medyanın gücünü doğru şekilde kullanmıyor. Bunun birçok sebebi var:

  • Her kanalda verilen içerikleri, sosyal medya ağlarında yeniden yayına çıkarmak
  • Sosyal medya ağlarında beğeni istemek
  • Pazarlama stratejisine uyum sağlayacak, sosyal strateji yoksunluğu yaşamak
  • Her sosyal kanalı kullanmaya çalışmak

Bu maddelere çok dikkat etmek ve her birinin kendi içinde sunduğu tuzakları bilmek ise önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. İster deneyimli bir pazarlamacı ister sosyal medya pazarlamacılığı ya da sosyal medyadan yararlanmak isteyen bir işletme sahibi olun. Çevrenizdeki en popüler medya sitelerini bilmek gerekir. Sosyal medya hesaplarınızı daha popüler hale getirmek için KuğuMedya ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Daha Kolay İletişim

Sosyal medya son 20 yıl içinde faydalı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Sosyal medyayı kullanmanın birçok yararı var. Ancak daha hızlı ve daha kolay iletişim sağlamak, hedeflerinize doğru yoldan ulaşmak ise tercih edeceğiniz sosyal medya temsilcileri ile gerçekleşir. İşletmeler için en önemli nokta; müşterilerin, müşteri hizmetleri temsilcileriyle hızlı ve kolay şekilde iletişim kurmasıdır. Her sektörün kendine özgü zorlukları vardır ve bu zorlukları aşmak için, ihtiyaçları ve beklentileri karşılayacak sosyal medya platformlarını kullanmak ve bunları doğru şekilde yönetmek gerekir. Burada devreye sosyal medya yönetiminde size izlenme paketleri sunarak, profesyonel hizmet veren KuğuMedya giriyor. İnsanlarla iletişim kurarken, daha hızlı ve çoğu zaman telefon bile açmadan, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi anlayarak hizmet veren KuğuMedya, sosyal medya platformlarınızı yönetmenizde size destek oluyor.

Artan Web Sitesi Trafiği

Her işletmenin farklı hedefleri ve başarıyı ölçme standartları vardır. Sosyal medya ağları, bu hedeflere ulaşmanızda size yardımcıdır. Ancak temellere bağlı kalarak ve bu temelleri, markanızın başarılı olmasına yardımcı olacak şekilde kullanmak önemlidir. Sosyal medya kanalları; markanın bulunduğu web sitesini tamamlayan nitelikler sağlar. Farklı kitlelere güzel, faydalı ve eğlenceli şekilde nasıl ulaşılacağı ve hizmetlerinizi tanımak ve deneyimlemek için, etkileşim kurma şansı bulamadığınız potansiyel müşterileri yönlendirmeyi amaçlar. Ancak bu doğru yapıldığı zaman, doğru sonuçlar verir. Site trafiğinizin artması, sosyal medyada ücretsiz ya da ucuz yardımcı programlar ile artırmayı hedefler. Burada yine devreye giren KuğuMedya, web sitenizin trafiğini artıracak, hedeflerinize ulaşmayı sağlayacak çalışmalarda çeşitli hizmet paketleri sunar.

En Popüler Sosyal Medya Platformu Youtube

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Youtube; kullanıcıların her gün en az 1 milyar saat video izledikleri, bir video paylaşım sitesi olarak hizmet verir. Markanızın sesini duyurmak adına, abonelerinizin görüntülenmesi, beğenmesi, yorum yapması ve paylaşımda bulunması için videolar yükleyebileceğiniz Youtube kanalı oluşturabilirsiniz. Google'a ait olan Youtube, Google'dan sonra ikinci en büyük arama motoru olması sayesinde platformdaki erişiminizin daha da artması için Youtube'da reklam verme fırsatını yakalayabilirsiniz. Türkiye'nin Youtube hizmet sağlayıcısı olan KuğuMedya üzerinden alacağınız Youtube hizmet paketleri sayesinde, ayrıcalıklar dünyasına adım atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üye olmak ve sizler için hazırlanan özel Youtube paketlerinden yararlanmaktır. Üstelik kurulan whatsapp ile online alışveriş yapabilirsiniz. Her türlü sorunuz ve üyelik işlemleri için, canlı destek hattını kullanmanız yeterlidir.

Sosyal medya paneli kullanmaya başlamak için kugumedya.net üye olabilirsiniz.

Haber Ara