Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Sorgun'da 59 genç girişimci sertifikasını aldı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik' eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimlere katılan 59 girişimci adayı düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 12:49:18

Sorgun'da 59 genç girişimci sertifikasını aldı
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimlere katılan 59 girişimci adayı düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Kurslara katılarak belge almaya hak kazanan yeni girişimci adaylarına Sorgun TSO toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Törende konuşan Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, girişimcilik eğitimlerine katılarak belge almaya hak kazanan 59 yeni girişimci adayını tebrik ederek yenidünya düzeninde kalkınmanın artık devlet eliyle değil özel sektör eliyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Arslan,"İlimize ve ülkemize yeni markalar kazandırmanın, ihracatı geliştirmenin yolu girişimcilikten geçiyor. Kurum olarak girişimciliğin desteklenmesine büyük önem veriyoruz. Girişimciliğin geliştirilmesini sağlamak ve ilimizde kendi işini kurmak isteyen girişimcilere ön ayak olmak amacıyla Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak ORAN ve KOSGEB işbirliği ile 2016 yılında düzenlediğimiz kurslarımızda toplamda 311 kişiye girişimcilik eğitimi verdik ve sertifikaları takdim edilmişti. 2017 yılında da paydaşlarımızdan olan İŞKUR ile protokol imzalayarak aynı hızla girişimcilik eğitimleri düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Haber Ara