Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Sony, Playstation 5'in çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı

Uzun süredir merakla beklenen oyun konsolu Playstation 5, dün gece yapılan lansman ile birlikte fiyatları ve çıkış tarihi açıklandı. Playstation 5 ne zaman çıkıcak? Playstation 5'in fiyatı nedir?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-17 10:29:17

Sony, Playstation 5'in çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı

Dün gece gerçekleştirilen lansman ile birlikte uzun zamandır hakkında yazılıp çizilen oyun konsolu Playstation 5'in çıkış tarihi ve fiyat etiketleri belli oldu. Diskli ve disksiz olarak karşımıza gelecek olan konsol, CD girişine sahip PS5 ve PS5 Digital Edition adıyla iki farklı seçenek ile sunuluyor. Etkinlikte birlikte Sony, yeni Playstation servislerini tanıttı. Yeni tanıtılan PlayStation Plus Collection servisi sayesinde oyuncular geriye dönük olan PS4 yapımı oyunları yeni konsollarında oynayabilecekler. Servisini ücreti hakkında herhangi bir açıklama olmasada PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacağı tahmin ediliyor.  Playstation 5 fiyatları açıklandı! 2 model ile geliyor

395563

Etkinlik ile tanıtılan iki Playstation modelininde fiyatları belli oldu. Disli versiyon olan ve PS5 adını alan model, 499 dolarlık bir fiyat etiketi ile geliyor. Disk bulunmayan model PS5 Digital editon ise 399 dolarlık bir fiyat etiketi bizleri karşılıyor. Dişli rakibi Xbox'ın resmileşen fiyat etiketilerine yakın olan PS5'ler bu anlamda tam rekabet edeceğini gösteriyor. 

En yeni Sony konsollarının ABDKanadaYeni ZelandaJaponya, MeksikaGüney Kore ve Avustralya pazarı için 12 Kasım tarihinde, dünya genelinde ise 19 Kasım tarihinde dünya genelinde satışa sunulacak. Türkiye'ye geliş tarihi ise tam olarak açıklanmadı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara