Dolar

32,3697

Euro

34,9573

Altın

2.325,43

Bist

9.079,97

Sokak ortasında kurşun yağdırıp, kendisini ihbar etti

Karabük'te önceden husumeti olduğu öğrenilen doktor Metin Güneş'e sokak ortasında kurşun yağdıran zanlı, daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Ağır yaralanan Güneş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-06 00:01:56

Sokak ortasında kurşun yağdırıp, kendisini ihbar etti

Karabük'te Radyoloji uzmanı olan Dr. Metin Güneş, aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan polisi arayıp kendisini ihbar ederken, hastaneye kaldırılan Güneş hayatını kaybetti.

İHA'nın haberine göre; Olay, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Eşiyle ayrı olan doktor Metin Güneş (45), 6 yaşındaki oğlu ile bir süre vakit geçirdikten sonra oğlunu evine bıraktı. Aracı ile seyir halinde olan Güneş'i, Kamil A. (37), otomobiliyle takip etmeye başladı.

Güneş'in aracının önünü kesen Kamil A. yanında getirdiği 7.65 mm'lik tabanca ile doktorun aracının kapısını açarak kurşun yağdırmaya başladı. Olay sonrası polisi arayarak adam vurduğunu söyleyen Kamil A. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Vücuduna isabet eden kurşunlar sonrası ağır yaralanan Dr. Metin Güneş, kaldırıldığı Safranbolu Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Öte yandan, olay sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, olayı gerçekleştiren Kamil A. ile doktor Güneş arasında husumet olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara