Dolar

32,5408

Euro

34,8887

Altın

2.439,54

Bist

9.746,66

Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Hangi ilerde sokak kısıtlaması kalktı?

Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması geldi. Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Sokağa çıkma kısıtlaması hangi illerde kaldırıldı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Hangi ilerde sokak kısıtlaması kalktı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 20:23:54

Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Hangi ilerde sokak kısıtlaması kalktı?

Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması geldi. Erdoğan açıklamasında 'yüksek' ve 'çok yüksek' riskli bölgeler dışında ülkenin tamamında sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını açıkladı. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı? Sokağa çıkma kısıtlaması hangi illerde kaldırıldı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Hangi ilerde sokak kısıtlaması kalktı?

Sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokağa çıkma yasakları ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde kaldırıldı?

 

Haber Ara