Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Sneijder gitmeyi kafaya koydu

Galatasaraylı Wesley Sneijder, ayrılık sorularıyla ilgili 'Amerika'da oynamak istediğim sır değil. Belki Ajax'a da dönebilirim.' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-21 21:20:55

Sneijder gitmeyi kafaya koydu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda'nın Nos televizyonuna gelecek planlarıyla ilgili konuştu. Sneijder, "Amerika'da oynamak istediğim sır değil" diyerek geleceği hakkında ipuçları verdi.

"İKİ MAÇTA DA YENİLEBİLİRİZ AMA..."

Fransa ve İngiltere ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek Hollanda Milli Takım kampındaki Wesley Sneijder, iki takımın da zorlu rakipler olduğunu söylerken, "İki maçta da yenilebiliriz; ancak maçın sonucu önemli değil. Daha önemlisi göstereceğimiz performans" diye konuştu.

Hollanda'nın EURO 2016'ya katılamayacak olmasının eksiklik olacağını vurgulayan Sneijder, Belçika'nın yakaladığı başarıya kendilerinin de ulaşabileceklerini bir planlamayla bunun başarılabileceğini vurguladı.

"ABD'DE OYNAMAK İSTEDİĞİM SIR DEĞİL"

Geleceğiyle ilgili olarak da Amerika'ya gitme veya eski kulübü Ajax'a dönmeye açık kapı bırakan yıldız oyuncu, "Amerika'da oynamak istediğim bir sır değil ve bunu hiçbir zaman gizlemedim. Şu an olmasa da zamanı geldiğinde düşüneceğim. Gelecekte bu fikrim belki de değişir. Ajax'a gelince, hiçbir zaman geri döneceğimi söylemedim. Ama asla kapıları kapatmadım da. Her yıl gelip ziyaret ediyorum, bu yıl da geldim" şeklinde konuştu.

"TEKNİK DİREKTÖRLÜK BENİ İÇİN DEĞİL"

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapıp yapmayacağı sorusuna ise Sneijder şakayla karışık olarak "Teknik direktörlükle ilgili farklı hikayeler işittim. O da bir yarış. Bir oyuncu olarak kulüpte 3 saat kalıyorsunuz. Teknik direktörler bazen 10 saat kulüpten ayrılmıyor. Bu benim için değil. Ancak çalışmayı çok seven bir yardımcı bulursam olabilir" yanıtını verdi.

Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldızın önümüdeki sezondan itibaren serbest kalma bedeli 7.5 milyon Euro olarak belirlenmişti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara