Dolar

32,3595

Euro

35,0062

Altın

2.323,05

Bist

9.079,97

Sneijder, Denizli'yi istemiyor

Bazı yerli futbolcuların sorumsuz tavırlarından çok rahatsız olan, yönetimin verdiği sözleri tutmadığını düşünen Hollandalı yıldız, Mustafa Denizli'yle yeni sezonda çalışmak istemiyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-28 19:06:09

Sneijder, Denizli'yi istemiyor

Cimbom'da şok üstüne şok yaşanıyor… Lazio'ya yenilerek Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da Sneijder'in menajeri Giudo Albers'in Mustafa Denizli ile ilgili bugün'e yaptığı açıklamalar da adeta olay yarattı. Fakat bombalar bununla sınırlı değil. Son haftaların formsuz ismi Sneijder'in Albers'le yaptığı geçtiğimiz gün görüşmenin ayrıntılarına ulaşan bugün yine gündemi belirleyecek. İçini menajerine döken yıldız futbolcunun; Mustafa Denizli, yönetim ve bazı takım arkadaşları konusunda ciddi sıkıntıları olduğu ortaya çıktı.

TAKTİKTEN ŞİKAYETÇİ

Denizli'nin gelişinin ardından Florya'da büyük otorite boşluğu oluştuğunu düşünen Sneijder, bazı yerli futbolcuların sorumsuz ve şımarık davranışlarından da çok rahatsız… Hollandalı yıldızın sözleşme uzatırken kendisine ‘Lig ve Avrupa'da iddialı bir takım kuracağız' diyen yönetimin sözünü tutmadığını da düşünüyor. Mustafa Denizli'nin takıma oynattığı defansif futbol nedeniyle de sıkıntı yaşayan Sneijder'in, tecrübeli teknik adamın yeni sezonda görevde kalması durumunda takımdan ayrılmayı çok ciddi bir şekilde planladığı öğrenildi.

Yenilirse istifa mı edecek?

Üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle hedef tahtasında olan Mustafa Denizli'nin bu akşam olası bir yenilgi durumunda istifasını sunacağı belirtiliyor. Denizli'nin ‘devam' demesi durumunda ise yönetimin operasyon için düğmeye basacağı iddia ediliyor.

Albers'in sözleri olay yarattı

Sneijder'in menajeri Guido Albers'in bugün'e yaptığı özel açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.?Albers'in Mustafa Denizli için yaptığı "Galatasaray'ın seviyesinde değil" sözü sosyal medyada " sneijder'in görüşlerini yansıtmış" şeklinde yorumlandı.

Cezalı Sneijder bu sezon ligde 9 gole direkt etki etmeyi başardı. (5 gol ve 6 asist)

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara