Dolar

32,5160

Euro

34,9300

Altın

2.446,82

Bist

9.705,61

Sneijder 3 Hafta Yok

Hollanda'nın, Fransa ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Wesley Sneijder'in, 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-27 20:07:38

Sneijder 3 Hafta Yok

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de, dün katıldığı bir programda, yıldız futbolcularının 2-3 haftalık bir tedavi süreceğine gireceğini söylemişti.

BUGÜN İSTANBUL'A DÖNECEK

Öte yandan İngiltere maçının kadrosundan çıkarılan Sneijder bugün İstanbul'a dönecek. Galatasaray sağlık ekibi Hollanda'da çekilen MR'ları inceledi ve bir kez daha yeni MR çekilmesine karar verdi. Arka adelesindeki sakatlığı bulunan yıldız futbolcunun tedavisi çıkacak sonuca göre belirlenecek.

AYRILABİLECEĞİNİN SİNYALLERİNİ VERDİ

Milli Takım arasında Sunday Mirror gazetesine konuşan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, tekrar baba olduğunu ve çocuklarının güvenliği nedeniyle son intihar bombasının evine yakın bir yerde patlamasından sonra ailesinin güvenliğini sağlamak için Türkiye'den ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Sneijder, "Cesur bir davranışta bulunabilirim fakat ailemin son olaylardan sonra evden çıkmalarını istemedim. Bu nedenle onlar artık İstanbul'da yaşamıyor. Son bombalı saldırı benim oturduğum bölgede gerçekleşti. Benim yaşadığım ve her gün yürüyüş yaptığım yere yakın bir yerde oldu. Terörist saldırılar dünyanın her yerinde oluyor ve bu durum herkesin başına gelebilir. Evinize çok yakın bir yerde gerçekleşirse sizi psikolojik olarak etkiliyo ve canınızdan başka hiçbir şey düşünemez hale geliyorsunuz. Şu anda Hollanda Milli Takımı'ylayım.

"OLAYLAR PSİKOLOJİMİ ETKİLEDİ"

Hollandalı yıldız, takım arkadaşı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara saldrıısında hayatını kaybetmesiyle ilgili de, "Takım arkadaşımın babası Ankara'daki saldırıda hayatını kaybetti. Arkadaşımın babasının cenazesi için başka bir şehire gitmek zorunda kaldık. Arka arkaya gelen çok üzücü olaylar psikolojimi etkiledi" dedi.

Haber Ara