Dolar

32,3145

Euro

35,1153

Altın

2.288,86

Bist

9.048,33

Skype kullanma şartı değişti

Microsoft, Skype için yaptığı yenilikle kullanıcıları önemli bir mecburiyetten kurtarıyor. Artık kullanıcı hesabı açmadan da Skype'ı kullanabilmeniz mümkün olacak

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-19 21:42:14

Skype kullanma şartı değişti

Microsoft'un bir parçası olan Skype'ın anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü çağrı özellikleri sayesinde, nerede olursanız olun değer verdiğiniz kişilerle kolayca iletişime geçebiliyorsunuz. Skype'ın Windows, Mac ve Web sürümlerinde hayata geçirilen yeni bir özellik sayesinde artık benzersiz bağlantı oluşturup bunu arkadaşlarınıza göndererek, Skype hesabına sahip olmayan kişilerin de görüşmelere dahil edilebilmesini sağlayabileceksiniz.

Şu anda ABD ve İngiltere için etkin olan özellik hızla tüm kullanıcılar için yaygınlaştırılacak. Önümüzdeki birkaç hafta içinde hizmeti dünyanın geri kalanına yayacak olan şirket bunun yanı sıra iPhone, iPad ve Android uygulamaları için gerekli güncellemeleri yapacak. Windows Mobile için ise şu an için hiçbir bilgi yok.

Skype ekibi tarafından belirtilmese de özelliği kullanabilmek için kişi listesinin üst kısmındaki + Yeni düğmesine tıklayarak ekrana getireceğiniz "https://join.skype.com" ile başlayan bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşmanız yeterli olacak.

Haber Ara