Dolar

32,3425

Euro

35,1138

Altın

2.311,55

Bist

9.079,97

Skenderbeu-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, bu akşam Arnavutluk takımı Skenderbeu ile karşılaşacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-17 09:50:10

Skenderbeu-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Elbasan kentindeki Elbasan Arena'da oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı, Macar hakem Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını yine aynı ülkeden Laszlo Viszokai ve Gabor Erös yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Oszkar Lemon görev alacak.

Skenderbeu-Beşiktaş maçı Tivibu Spor ekranından canlı yayınlanacak.

H Grubu'nun diğer maçında ise Portekiz'in Sporting Lizbon takımı, aynı saatte başkent Lizbon'da Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Skenderbeu karşısında galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Avrupa kupalarında Arnavutluk takımlarıyla bugüne dek yaptığı 2 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyor. 

OLCAY CEZALI, OĞUZHAN SAKAT

Beşiktaş'ta, Skenderbeu maçı öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor.

Siyah-beyazlılarda geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynanan ve 3-1 kaybedilen rövanş maçında kırmızı kart gören Olcay Şahan, cezası nedeniyle Arnavutluk temsilcisi karşısında forma giyemeyecek.

"Kara Kartallar"da sakatlığı olan ve tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup da Skenderbeu karşılaşmasında takımındaki yerini alamayacak.

Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan ile Brezilyalı futbolcu Ramon Motta, UEFA'ya verilen 21 kişilik listede yer almamıştı.

GÜNEŞ İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK YAPACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu karşısında ilk 11'de değişiklik yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada oynanan Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir maçlarına aynı 11'ler ile çıkan tecrübeli teknik adamın, Arnavutluk temsilcisi karşısında Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup'un yokluğunda Ricardo Quaresma ve Necip Uysal'a görev vermesi bekleniyor.

Güneş'in ayrıca, savunmada Alexander Milosevic'i, kanat beklerinde İsmail Köybaşı ve Serdar Kurtuluş'u, ileri uçta da son lig maçında görev yapmayan Cenk Tosun'u sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

SKENDERBEU LİGDE LİDER DURUMDA

Beşiktaş'ın rakibi Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nde lider durumda bulunuyor.

Ligde şu ana kadar oynadığı 3 maçı da kazanan ve 9 puan toplayan Skenderbeu, bu maçlarda rakiplerine toplam 4 gol atarken, kalesinde ise gole izin vermedi.

Bu sezon Avrupa kupalarındaki macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turundan başlayan Arnavutluk temsilcisi, bu turdaki rakibi Kuzey İrlanda'nın Crusaders takımını sahasındaki ilk maçta 4-1 yendi, ikinci maçta 3-2 yenilmesine rağmen bir üst tura yükseldi.

Üçüncü ön eleme turunda Moldova'nın Milsami takımına her iki maçta da 2-0'lık skorlarla üstünlük sağlayan Skenderbeu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynama şansı yakaladı.

Arnavutluk ekibi, bu turda eşleştiği Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına sahasındaki ilk maçta 2-1, deplasmanda oynanan karşılaşmada da 4-1 yenilerek, UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu.

RESMİ MAÇLARIN TAMAMINDA GOL ATTI
Skenderbeu, bu sezon şu ana kadar oynadığı 11 resmi maçın tamamında gol atma başarısı gösterdi.

Yaptığı 11 maçın 7'sini kazanan Arnavutluk temsilcisi, biri Süper Kupa'da Laçi karşısında normal süresi ve uzatma bölümleri berabere biten karşılaşmada, penaltı atışları sonunda alınan yenilgi de dahil 4 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Skenderbeu, söz konusu maçlarda rakip fileleri 21 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü.

Haber Ara