Dolar

32,3297

Euro

35,0425

Altın

2.281,75

Bist

8.988,53

Siyonizmin kalesi: Rothscild & Rockefeller

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-23 13:50:56

Siyonizmin kalesi: Rothscild & Rockefeller

Yenidünya düzeninin finansörü olan iki Yahudi ailesi.

Diğer bir deyimle “Siyonizm'in sömürü saltanatının” iki kalesi.

Rothscild Doğu Avrupa kökenli bir Yahudi haham ailesinden gelmektedir. Rockefeller ise Amerikalı Protestan Yahudi dönmesidir.

Biri Siyonizm'in Avrupa, diğeri ise Amerika ayağıdır.

Sermayenin bu iki dev ailesi aynı zamanda “savaş ortamlarındaki “kaostan fırsata” tezinden türemiştir. Zira savaşların taraflarını ayrı ayrı finans etmek sureti ile yüksek faizlerle elde ettiği gelirler sayesinde Ekonomi hanedanlığı kurmayı başarmışlardır.

Rolhscilid ailesinin varlığı 1590 yılından bu yana bilinmekte ve gizli faaliyetlerin içinde yer almaktadır. Ailenin yaklaşık 1500 civarındaki ferdi bu gün hala dünyada gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde çok derin faaliyetler sürdürmektedir.

Erbakan Hocamızın tabiri ile “Rothschld'lerin varlığı ulusların çöküşüne bağlıdır”.

Keza E.C.Knuth, The Empire of the City adlı kitabında, bu konuya dikkat çekerek şöyle diyor: "Şu tartışmanın ötesinde bir gerçektir ki, Rothschild'lar, servetlerini, tarihteki büyük çalkantılar ve büyük savaşlar sırasında, yani başkalarının büyük paralar yitirdiği zamanlarda oluşturdukları bilinmekteydi."

Finans ve Bankacılık alanında adeta bir imparatorluk kurmuş olan aile öteden beri İngiltere, Avsturya, Fransa ve İtalya elitleri ile yakın ilişkiler içerisinde olmuştur.

Bana bir ülkenin parasının kontrolünü verin kanunlarını kimin yaptığı umurumda değil” diyen Mayer Rothsclild Küresel siyasetin de baş aktörü olduğuna bu ifade ile dikkat çekmektedir. Keza Tehodor Herzl'in finansörü de illuminati'nin 13 ailesinden biri olan Rothscild ailesidir.

Amerika'daki Yahudi Lobisinin başını çeken Rockefeller ise, içerisinde Rothsclid'in de bulunduğu dünyanın 300 en zengin adamından oluşan “300'ler meclis”inin başkanıdır.

Petrol ve kapital üzerinden dev şirketler meydana getiren Siyonist ve emperyalistler dolar üzerinden de tam anlamıyla bir sömürü düzeni kurmuşlardır.

Nitekim Siyonizm'in Dolar üzerinden dünya ekonomisini sömürdüğünün en önemli belgesi, üzerinde yer alan piramittir.

Dolar üzerindeki 13 katlı piramit İsa'ya (a.s) ihanet eden 13 havariyi simgelediği için Siyonizm'e göre kutsal sayılır.13 katlı piramit üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm aleni kuruluşlardır ki,Lotari,Lions kulüpleri buna örneklik teşkil eder.Söz konusu kulüpler hayır (!) işleri ile uğraşmaktadırlar.Öğrenciye burs,iş çevresine yüksek meblağlarda kredi verir ve bunları kendine bağlayarak takip eder, daha sonra uygun gördüklerini bir üst rütbeye, yani Mason Localarına yükseltirler.

Mason locaları ucu gözüken altı gözükmeyen kuruluşlardır ve beş kademedir. Bunun üzerinde de üst yönetim yer almaktadır. Üst yönetim ise hiç gözükmeyen kademelerdir ve işte söz konusu kademeleri 300'ler oluşturmaktadır. Başkanlığını Rockfellerin yönettiği 300'ler kulübü her gün şifreli internetle konferans yaparak dünya siyaseti ile ilgili karalar alır ve –uygularlar-

Erbakan Hocamızın tabiri ile “Siyonist yapılanma piramidinin bir basamağı olan 300 zengin birlikte hareket ederek dünyayı şeytani emelleri doğrultusunda sömürüyor. Bunu da kapitalizm ya da Marksizm adı altında yapıyor. İnsanlar kapitalist ya da komünist olarak birbirini öldürürken, bu şeytani zümre parasına para katıyor. Ve 300'ler meclisi hem kapitalistleri hem de komünistleri örgütleyip pazarlıyor”…

Siyonist 300'lerin amaçlarından biri dünya nüfusunu bir milyara indirmek. Yani altı milyarlık dünya nüfusunun beş milyarını hastalık, savaş, açlık ve yoksulluk ile yok etmek. Kalan bir milyarı ise “nitelikli köle”, “kalifiye köle” olarak kullanmak”. İngiliz Şirketleri olarak bilinen şirketler esasında 300'ler meclisine ait küresel tröstlerdir.

Japonya'da Mitsubihi

Amerika'da Rockfeller

Türkiye'de Kaşıkçı

İngiltere'de Goldsimit

Fransa'da Rothscilid ailesi söz konusu 300'ler meclisinin Siyonist ve Masonik faaliyetlerin baş aktörü, ırkçı emperyalizmin mimarlarıdır.

Keza İMF,BM,ABD Merkez Bankası,Dünya Bankası,UNİCEF,WTO, gibi kuruluşlar da, bahsi geçen Siyonist yapıya hizmet etmektedir.

Hülasa, Siyonistlerin “Siyonizm'in dünya hâkimiyeti için” inancı üzerinden bir ibadet mantığı ile yürüttükleri ekonomik ve askeri sömürgelere dikkatleri yoğunlaştırmak lazım gelir.

Neredeyse 350 yıldır dünyayı yöneten Siyonizm'in baş aktörleri olan 300'ler meclisi, kurmuş oldukları sömürü düzeni ile hem coğrafyalarımız üzerinde siyasi ve ekonomik hâkimiyet sağlamakta ve hem de “büyük İsrail” projesinin gerçekleşmesine yönelik olarak faaliyet göstermektedirler.

300'lerin başkanı Rockfeller'in 110 yaşına kadar süren yaşamında sayısız katliam, kan gözyaşı ve sömürge yer almaktadır.6 kalp nakli 3 böbrek ve iki ciğer nakli olan “200”yaşını göreceğini iddia eden Rockefeller diğer faniler gibi ölüme yenik düşmüştür.

Rockefellerin ölümü yeryüzünden bir ırkçı-emperyalist eksilmiştir şüphesiz, ancak kurmuş oldukları Siyonist sömürü düzeni tıkır tıkır işlemektedir.

Erbakan Hocanın yıllardır hemen her vesile ile dikkat çekmeye çalıştığı,bu küresel tehdide karşı yaptığı uyarılar ne yazık ki karşılık bulmamış ve dikkate alınmamıştır.

Bu son derece önemli konuyu(ki özetlemeye çalıştık sadece)tüm derinliği ile incelemek ve dikkate almak, söz konusu hakikatler üzerinden Siyonizm'in sömürgeci düzeni karşısında “güçlü bir birlik” sağlamak ise Müslüman dünyasının çok geç algıladığı –hatta algılayamadığı- ve tedbir alıp karşı harekâta geçmekte zafiyet gösterdiği bir vakıadır.

.Anlamak niyazı ile..

 

Haber Ara