Dolar

32,5911

Euro

34,7368

Altın

2.497,78

Bist

9.524,59

Siyonistler yine Mescid-i Aksa’ya saldırdı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-23 09:11:53

Siyonistler yine Mescid-i Aksa’ya saldırdı

Terör devleti Siyonist İsrail kuruluşundan günümüze kadar, genelde  bir avuç fanatik ve aklı dengesinden hep şüphe edilen gruplar tarafından yönetildi. Böyle de devam ediyor.

Dünyanın değişik bölgelerinden toplanıp gelenSiyonistlerce oluşturulan bu korsan devlet gasp, hırsızlık, el koyma, hile ve hukuksuz bir şekilde durmadan topraklarını genişletti. Tek istekleri sadece kendisi gibidüşünen ve inanan Yahudilerdenmüteşekkil bir devlet haline gelmek

Binlerce yıldan beri buralarda yaşayan Hristiyan ve Müslüman halkı çıkarıp yerine toplama Yahudilerden oluşan bir topluluk oluşturulması imkansızdır. Sen kimi, kimin topraklarından çıkarıyorsun? Yahudiler bu toprakların asli unsuru değildir. Onların yüzde doksanı başka ülkelerden gelen toplama hatta bir kısmı sahte Yahudi'dir.

Osmanlı devletinden yüz bulup çete devletlerini kuramayacaklarını anlayınca bu kez ekmeğini ve suyunu içtiği devleti yok etmek için hainlikve ajanlık ettiler. Ayni pislik ve şeref yoksunu kişilerinbugün devletimizi ve milletimizi yok etmek için uğraşan satılmış hainlerin olduğunu görüyoruz. Sadece isimler ve şekliler değişmiş ama hedefleri ve düşmanları aynı.

Her zaman olduğu gibi gerçek yüzlerini göstermeyip, hatta bazen “etek giyerek”  bazen “ iş adamı ve medya patronu” bazen de “Hoca” kılığına girerek toplumuifsat etmeye çalışırlar. Hiçbir zaman gerçek yüzleriyle insanların karşısına çıkmazlar. Biz bu tür yaratıklara “namert” diyoruz.

Bu namertler 'in kendilerine göre bir yılbaşları var. "Roş Aşana"Onu kutlamak için korsan devlet çalışanlarına izin vererek tatil ilan etmiş. Ancak bu Lanetli kişiler adam gibi tatil yapıp veya yılbaşlarını kutlayacağına korkunç görünüm ve kıyafetleriyle bir grup “meczup” fanatik Yahudi geçtiğimiz hafta Mescid-i Aksay'a girdi.

Korsan devletin polisleri bu fanatik delileri engelleyeceğine onlara eşlik etti.İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'ya girerek içerideki Mushaflar başta olmak üzere, mihrap, minber ve halıları yakmaya çalıştılar. Bir avuç Müslüman bizim adımıza o Siyonist ve lanetli işgalcilere karşı koydu. Hepsi yaralandı. Kan revan içinde kaldılar. Onlara yardım etmek için gelen ambulansın doktorunu da Yahudi teröristleri  vurdu. Yaralıları alıp giderken PKK'lı teröristler gibiambulansa ateş açtılar. İnsan olmayı hak etmeyen bu zavallılardan insanlık beklemiyorum.

İsrail Aksayı bölmek ve yıkmak istiyor 

Bu işgalciler her fırsatta ülkenin gerçek sahipleri olan Müslüman ve Hristiyanlara saldırıyor. Bir gelenek haline geldi.Genelde Siyonistlerinkontrolünde olan dünya da ve bizdeki gibi satılmış birçok medya organı taş atan Filistinlileri suçluymuş gibi göstermeye gayret ediyor. İşgalci, toprakları gasp eden, kutsalları yok eden, insan haklarını tanımayan, herfırsattainsanlık suçu işleyen Siyonist rejimin yaptıklarını görmezden geliyor. Maalesef içimizden çıkan bir meczup 'da çıkmış bu korsan ve katil rejimi “otorite” olarak tanımlıyor. Onun peşinden giden zavallı Haşhaşı tayfası da Yahudilerin Cennete gideceğini geveleyip duruyor.

Siyonistler dünyanın hemen her tarafında bunlar gibi kendilerine kölelik yapacak sözde lider ve güruhları besler, eğitir ve sonra da kendisinin haklarını savundurur. Kendileri ise bir kenara çekilir olanları seyreder.

Allah Teâlâşeytanakıyamet gününe kadar mühlet verdiği gibi bu lanetli insanlara da mühlet veriyor. Ancak bir günlerini dahihuzur içinde geçiremediklerini görüyoruz. Tatil günü evinde eşi ve çocuklarıylabile vakit geçirmek nasip olmuyor. Her ne kadar Filistinli Müslümanlar rahatsız oluyorsa da Siyonist Yahudiler de tedirgin ve korku içinde günlerini geçiriyor.

Kendi Hahamları tarafından yazılmış sahte Tevrat ve Telmud'da sözde Süleyman'ın tapınağıMescid-i Aksa'nın altında bulunuyor. Bunun için yıllardan beri korsan rejim HaremüşŞeirf ve Aksa'nın altında korkunç dehlizler oluşturdu. Normal şartlarda bu bölge şimdiye kadar çoktan çökmüş olmalıydı. Ama Allah'ın müzecisi olarak bu mübarek yapılar hala ayakta durmaktadır. Sahtekarlar şimdiye kadar bir at nalı dahi bulamadığından yalanları ortaya çıktı. Eğer bulmuş olsalardıAksa'yıyıkıp yerine “Süleyman tapınağı” inşa edeceklerdi. Böyle bir şansları olmadığından şimdi fikir değiştirdiler.Aksa'yı bölmek istiyorlar.

Zaman ve mekan olarak Mescid-i Aksa'yı bölerek böylece bir bölümü ele geçirmiş olacaklar. Bir kaç yıl sonra Müslümanlara bırakılan taraf bir bahaneyle restorasyon veya başka bir yolla tamamen kapatılacak. Bu isteklerini “er” gibi açıktan dile getirmeyip sözde barış ve anlayış içinde iki toplumun huzuru için böyle bir yol denediklerini dile getiriyorlar. Bu tamamen bir kandırmaca ve oyunun ilk bölümüdür.

Lanetli Siyonistlerinsözüne hiçbir zaman güven olmaz. Dürüstdeğiller. Ama bu hedeflerine ulaşmak için gerekirse dünyayı yakacak kadar katil ve gözü kararmış bir canavar olduklarını unutmayalım. Zaten onların gözünde “Yahudi olamayanherkes bir köledir. Köleler de efendileri için yaşar.” Onun için tüm insanlık ölse dahi bu lanetliler üzüntü dahiduymaz.

Siyonist rejim Müslümanlara hayat hakkı tanımıyor! 

Bir şekilde Mescid-i Aksay'ı yıkıp yerine tapınaklarını yaptıklarında sözde Tanrıları onları kutsayacak ve bekledikleri kurtarıcıyı gönderip gerçek İsrail devletinin kurulacağını sanıyorlar. İran'daki bazı sapıklarla birlikte Evangelistinancına sahip olan soytarılar da buna benzen bir inanışiçinde olduklarından yapılan hukuksuzluğa ve insan hakları ihlallerine ses çıkarmıyorlar.

Ancak İran, kendince oluşturduğu iki sanal düşman sayesinde hem bölge de hem de dünyada taraftar bulur.Amerika ve İsrail düşmanlığı herzaman dile getirilir ama hiçbirzaman gerçek anlamda bu iki emperyalist devletin çıkarlarına asla zarar vermez. Afganistan, Yemen, Irak ve Suriye'de olduğu gibi İran daima ABD ile ortak çalışma içindedir. Her Cuma namazından sonra “MekberAmrika, Mekberİsrail” diye slogan attırılarak halkın bu ittifaktan haberdar olmaması sağlanıyor.

İsrail Aksay'ı resmen işgal etmek istedi. Şimdilik başaramadı. Ancak çok yakın zamanda ayni baskınlar tekrarlanacak. Kendisinin oluşturduğu terörü bahane ederek Aksay'a girişleri tamamen kapatmanın yolunu arıyor. Cuma günleri Aksa'ya50 yaş üstü insanların girmesine müsaade edilmiyor. Bu durum Müslümanlar arasında nefretle karşılanıyor.

Eski Başbakanlarından Ariel Şaron diye bir deli vardı. Ölümü bile korkunç oldu. Bu meczup 2000'de yanındaki Haşhaşlılarlabirlikte Aksa'ya girerek 2. İntifadayı başlatmıştı. Şimdiki BenjamınNetanyahu'da ayni kirli oyunu tekrarlamak istiyor. Ateşle oynuyor. Ama bunu anlayacak kapasiteleri yok. Tepkiler gelince utanmadan Müslümanlara engel olunmadığını kameralar önünde söyledi. Netanyahu'daPKK ve HDP gibi yalan söylerken yüzü hiç kızarmıyor.

Natanyahu'ya göre, Siyonist teröristlerAksa'ya saldırmamış, saldırıyı Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), İslami Hareket ve Hamas'ınyaptığını ileri sürdü. Bu adam iyice kafayı yedi. Başka izah tarzı yok.  İbadethanesini koruduğu için yüzlerce Filistinli Murabıt yiğit gözaltına alındı. Buna rağmen utanmazlar bu saldırın Müslümanlar tarafından yapıldığını iddia etmelerison derece gülünçtür.

Mescid-i Aksa baskınından birkaç gün sonra ayni sapık ve insanlık düşmanı düşünceleri taşıyan bir başka Siyonist grup Batı Şeria'nın Nablus kentindeki sözde “Yusuf makamına”girdi. Burasını Hz. Yusuf'un makamı olarak görüyorlar. Oysa bu kabir Yusuf ed-Duveykat isimli bir Müslümana ait olduğunu hem arkeologlar hem de Müslümanlar söylüyor. Bu korsan yerleşimci Yahudiler gözüne kestirdiği yeri ele geçirmek için o yere sözde dini kutsiyetvererek eylem yapmaları bir gelenek haline geldi.

İşgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa Külliyesi, Müslümanların ilk kıblesidir.Burasının yıkılması veya bölünmesi için boşuna çaba harcıyor. Bu yer ve etrafı Mübarektir ve bizzat Allah tarafından korunuyor. Yoksa bizler ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa için çok fazla bir şey yaptığımız yok. Hiç olmazsa gündemimizden düşürmeyelim.

Kurban bayramınız mübarek olsun

İslam alemindeki bunca zulüm ve keşmekeşin olduğu bir ortamda bir Kurban bayramına daha ulaştık. Burukta olsa bayram ibadetimizi yapmaya çalışıyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum ve çekilen acıların yerine huzur, barış ve özgürce bayramların gelmesini temenni ediyorum.  

https//:twitter.com/aslanbalci1

 

Haber Ara