Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 20:33:15

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan oyuncular, daha sonra pas ve top kontrol çalışması yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Kardemir Karabükspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Erkan Kaş, antrenmandan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını bunun içinde çok mutlu olduğunu ifade etti.

Medicana Sivasspor'da çok güzel bir ortam olduğunu söyleyen Kaş, "İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Arkadaşlık ortamı çok iyi. Hepsi tanıdığımız, bildiğimiz insanlar. Takımın büyükleri bize sahip çıktı. Hemen kaynaştık. Uyum sorunumuz yok. Takımda iyi bir ortam var. İyi bir çalışma yaparak, sezona güzel başlamak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlılara gelirken çok olumlu şeyler düşündüğünü dile getiren Kaş, "Sivasspor büyük ve hedefi olan bir camia. Bizde bu hedefler doğrultusunda buradayız. İnşallah ligi hedeflediğimiz yerlerde bitireceğiz. Lige iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Antrenmanı Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, bazı yöneticiler ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okşin Akşit de izledi.

Haber Ara