Dolar

32,3349

Euro

35,1762

Altın

2.241,48

Bist

8.718,11

Sisi Yönetimi’nden küstah açıklama: ABD’nin, Türkiye yaptırımlarını mutlulukla karşılıyoruz!

Türkiye'nin, Barış Pınarı Harekâtı'ndan rahatsız olan Mısır'daki darbeci Sisi yönetiminden küstah bir açıklama geldi. Mısır Dışişleri Bakanlığı, Facebook sayfasında yayımladığı açıklama ile ABD Başkanı Trump’ın Türkiye’ye yönelik yaptırımlarını mutlulukla karşıladığını duyurdu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-17 18:10:33

Sisi Yönetimi’nden küstah açıklama: ABD’nin, Türkiye yaptırımlarını mutlulukla karşılıyoruz!

Türkiye'nin, Suriye'ye düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı'ndan rahatsız olan Arap ülkelerinin başında gelen ve Arap Birliği'ni toplayarak, Türkiye'ye karşı kınama bildirisi çıkartan Mısır'daki darbeci Sisi yönetiminden küstah bir açıklama geldi.

Mısır Dışişleri Bakanlığı, Facebook sayfasında yayımladığı açıklama ile ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırımlarını mutlulukla karşıladığını duyurdu.

“Mısır, ABD Başkanı Trump'ın Türkiye rejimine yönelik yaptırımlarını mutlulukla karşılıyor” ifadelerini yer aldığı açıklamada, Türkiye'nin uluslararası hukuku çiğnediği savunuldu.

Bakanlık, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle Suriye'de binlerce kişinin evinden edilmesini ise üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

 

Haber Ara