Dolar

32,5967

Euro

34,8303

Altın

2.503,68

Bist

9.460,67

Şırnak'ta askeri araca bombalı saldırı

Şırnak'ta askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen bombanın patlaması sonucu 7 asker yaralandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-26 16:35:11

Şırnak'ta askeri araca bombalı saldırı

Güvenlik güçleri operasyonları Turgut Özal Mahallesi'nde devam ettirirken, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri bombayı patlatması sonucu 7 asker yaralandı.

Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 16 Şubat saat 23.00'ten itibaren İdil ilçe merkezi ve Dirsekli Köyü'nde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 10'uncu günde devam ediyor. Yaklaşık 4 bin kişilik Jandarma ve polis özel harekat timinin katıldığı operasyonlar, hendek ve barikatların bulunduğu Turgut Özal ile Yeni Mahalle'de devam ediyor.

ZIRHLI ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLAMA: 7 YARALI

Turgut Özal Mahallesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların önceden yola döşediği patlayıcı saat 11.30 sıralarında infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada zırhlı araç hasar görürken, araç içerisindeki 7 güvenlik görevlisinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla getirildiği İdil Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalelleri yapıldıktan sonra helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevkedildi.

12 TERÖRİSTİN CESETLERİ Mardin'E GÖNDERİLDİ

Cehennem Deresi'nden, ilçeye sızmaya çalışırken,güvenlik güçlerinin hava destekli operasyonunda çıkan çatışmada ölü ele geçirilen 12 PKK'lının cesetleri, otopsi işlemleri ve kimlik tespiti için Mardin'e gönderildi.

Haber Ara