Dolar

32,5841

Euro

34,8229

Altın

2.415,53

Bist

9.645,02

Şırnak şehidi Yüzbaşı Nuri Şener'in babası Ural Şener: 'Ciğerim yanıyor'

Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Yüzbaşı Nuri Şener'in babası Ural Şener, 'Ciğerim yanıyor' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-01 12:12:40

Şırnak şehidi Yüzbaşı Nuri Şener'in babası Ural Şener: 'Ciğerim yanıyor'
Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Yüzbaşı Nuri Şener'in babası Ural Şener, "Ciğerim yanıyor" dedi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve 3 dakika sonra düşen helikopterin içerisinde şehit olan 13 askerden biri Yüzbaşı Nuri Şener'in baba ocağına ateş düştü. Şehit Yüzbaşı Şener'in babası Ural Şener, Feriköy'deki evinde taziyeleri kabul etti. Mustafa Sarıgül de şehidin evine gelerek başsağlığında bulundu.

Öte yandan, baba Ural Şener, basın mensuplarının sorularına, "1 Mayıs'ta yanıma geldi gezmeye götürdü bizi boğaz turu yaptık. Önceki gün telefonla konuştuk. Lafın bittiği yer. Benim çocuğum karıncayı incitmemiştir. İncitti diyen varsa alnını karışlarım. Ankara'daki bombalı saldırıdan kurtuldu. Nasip buraymış. Alnına yazılmış demek ki. Hanımı doktor. Lafın bittiği yer. Benim ciğerim yanıyor. Allah yardımcımız olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri güçlü. Allah'ın takdiri" dedi.

Öte yandan, acı haberi alan şehit Yüzbaşı Nuri Şener'in eşi Melike Şener, üç yaşındaki oğlu Hakan Sinan Şener ile birlikte baba evine geldi. Acılı eş Melike Şener, çocuğuyla birlikte Baba Ural Şener'e sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin annesi Fatma Şener'in de ayakta güçlükle durduğu görüldü.

Öte yandan, Şehit yüzbaşınn 1 Mayıs'ta ailesiyle çıktığı boğaz turunun görüntüleri yürekleri dağladı. Görüntülerde şehit Yüzbaşı Nuri Şener, eşi Melike Şener ve 3 yaşında olan oğlu Hakan Sinan Şener ile şarkı söylüyor ve gülüp eğleniyor.

Haber Ara