Dolar

32,5999

Euro

34,7368

Altın

2.498,21

Bist

9.524,59

Şırnak saldırısında çarpıcı Kılıçdaroğlu detayı

Cizre'deki hain saldırının ardından çarpıcı bir detay ortaya çıktı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Artvin'den sonraki programında Şırnak'ta bulunuyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 09:48:08

Şırnak saldırısında çarpıcı Kılıçdaroğlu detayı

Bu sabah saat 07:00'de  Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Kullakları sağır eden  bir patlama ile gerçekleştirilen saldırıda bölgedeki emniyet müdürlüğü binası tanınmaz hale gelirken saldırıda 8 polis şehit oldu 50 yakın polis de yaralandı. 

Son zamanlarda saldırılarını arttıran PKK'nın dün hedefin de ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Artvin Şavşat'ta Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna  PKK'lılar tarafından kurulan pusu sonrası çıkan çatışmada bir asker şehit olmuştu. Saldırıda Kılıçdaroğlu'na roketle bir saldırı yapılmasına yönelik bir plan ortaya çıkmış olası bir facia ise koruma ekibinin durumu farketmesi ile engelenmişti. 

CHP Lİderi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin programı sonrası iki sürpriz il ziyareti daha ortaya çıktı...

Kılıçdaroğlu il olmaktan çıkmaması için çaba sarfettiği ve bu yüzden de kendisine teşşekür etmek için Meclis'e gelen Şırnak ve Hakkari halkına teşekkür etmek üzere her iki ile de ziyaret yapmayı planlıyordu. Kılıçdaroğlu'nun programında Artvin'den sonra Şırnak ve Hakkari ziyareti bulunuyordu.

KILIÇDAROĞLU ŞIRNAK'A GİDECEKTİ

Ancak Artvin'dki saldırı sonrası Kılıçdaroğlu bugün şehit cenazesine katılmak üzere Ankara'ya döndü. Kılıçdaroğlu'nun Hakkari ve Şırnak ziyaretini ne zaman yapacağı henüz netlik kazanmazken bu sabah Şırnak'ta meydana gelen saldırı akılları karıştırdı.

PKK'nın Şırnak'taki son saldırısı CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bölgeye yönelik ziyaretine yönelik olabileceği de belirtiliyor.

Haber Ara