Dolar

32,5689

Euro

34,9806

Altın

2.431,83

Bist

9.779,96

Sırada kimler var? Ahmet Hakan'dan 'istifa' iddiası!

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde 'Aldığım bir istihbarata göre Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları da görevi bırakacakmış' dedi. Hakan, Melih Gökçek'i de işaret etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-03 09:46:04

Sırada kimler var? Ahmet Hakan'dan 'istifa' iddiası!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde belediye başkanlarına ilişkin yeni bir 'istifa' iddiası ortaya attı. Hakan'ın iddiasına göre Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları istifa edecek. Ayrıca Hakan, Melih Gökçek'in de istifa edeceğini ima etti.

İşte Hakan'ın yazısının ilgili kısmı:

"ALDIĞIM BİR İSTİHBARATA GÖRE"

AK Parti'de istifa ettirilen belediye başkanları olayı bütün hızıyla devam ediyor. Kadir Topbaş'tan sonra... Dün de Düzce Belediye Başkanı istifa ettirildi / etti. Aldığım istihbarata göre... Sırada...

- Bursa Belediye Başkanı varmış.

- Balıkesir Belediye Başkanı varmış.

Pek ihtimal vermiyorum ama Melih Gökçek de varmış.

"BEŞ BELEDİYE BAŞKANI GİDECEK"

Öte yandan Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre AK Parti'nin son Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yaşanan istifa sürecinin 5 ayrı ilde belediye başkanlarıyla devam edeceğini söyledi. Erdoğan “2019 seçimleri çok önemli. Metal yorgunluğu derken sadece teşkilatlardan bahsetmiyoruz. Şimdi yerel yönetimler başkanlığı ve teşkilat başkanlığı rapor hazırladı. Bunlara bakacağız. İstanbul'daki süreci başarısız ve performansı düşük olan ilçe belediyelerinde de bunu işleteceğiz. Kiminle başarıyı yakalarsak, onunla yola devam edeceğiz. Aşama aşama bu süreç işletilecek" dedi.

Haber Ara