Dolar

32,5201

Euro

34,7829

Altın

2.419,30

Bist

9.704,78

Sinop'ta 18 yıldır trafik ışığı yok

Sinop'ta 1998 yılında ulaşımda aksamalara neden olduğu gerekçesiyle 18 yıldır trafik ışığı kullanılmıyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-23 14:53:36

Sinop'ta 18 yıldır trafik ışığı yok

İHA'nın haberine göre, Sinop'ta kent merkezi dışında son iki yıldır sadece bir tane trafik ışığı olması Sinopluları rahatsız etmiyor. Sinop Valisi Hasan İpek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"SÜRÜCÜLERİN YAYAYA OLAN SAYGISINI GÖRÜYORUM"

“Sinop birinci öncelikli insanların birbirine olan saygısı sebebi ile gerçekten çok değerli bir il. Bunu en güzel şekilde trafikte görüyoruz. Yani bir tane trafik ışığı var. Fakat burada yayalara araç sürücülerinin ne kadar saygılı olduğunu her seferinde görüyorum. Trafikte birbirlerine karşı olan saygılarını görüyorum.

"KORNALAR, KAVGALAR HİÇ GÖRMÜYORUM"

O kadar yollarımızın elverişsiz olmasına rağmen şehir merkezinde büyük kornalar, büyük kavgalar hiç görmüyorum. Bu insanların birbirine karşı olan saygısı ve iyi niyetini gösteriyor. Bu birbirine karşı saygılılığın dışında gerçekten ülkesine saygılı ve ülkesini gerçekten çok seven insanlar. Bizde devlet aleyhine çalışan, ülkenin birliği aleyhine çalışan hiçbir kuruluş ve hiçbir Sinoplu yok. Bunu övünçle söylüyorum.

"TÜRKİYE'NİN EN MUTLU İLİ SİNOP"

TÜİK'in yaptığı araştırmada Türkiye'nin en mutlu ili Sinop çıkmasıyla da tescillenmiş oldu. Sinop Karadeniz'in bütün güzelliklerini barındıran bir il. Diğer illerde olmayan tarihi geçmişi ile de çok önemli. En güzeli de insanların güzelliği. Hem saygılı, hem kanaatkar hem de ülkesini seven ve gerçekten de mutlu insanların şehri"

SADECE BİR TANE TRAFİK IŞIĞI VAR

Sinop merkezde şehir dışında hastane önünde bir trafik ışığı bulunuyor.

Haber Ara