Dolar

32,6007

Euro

34,8106

Altın

2.490,34

Bist

9.468,33

Okan Mermer: Sınırsız bir dünya için İngilizce öğrenin

British Time Dil Okulları Kurumsal İletişim Direktörü Okan Mermer İş mülakatlarındaki İngilizcenin öneminden bahsetti;

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-25 16:06:39

Okan Mermer: Sınırsız bir dünya için İngilizce öğrenin

İş hayatında iyi bir kariyere sahip olabilmek için İngilizce artık bir zorunluluk. Hangi şirket ya da hangi pozisyon olursa olsun iyi bir İngilizceye sahip olmak sizi kariyerinizde bir adım öne taşıyor. İşte bu sebeple British time dil okulları olarak çalışma hayatında ihtiyaç duyduğunuz İngilizceye odaklanan özel bir ders programı geliştirdik;

“Bussines English Clup”

Bu aktivite sayesinde, kariyerinde ilerlemek isteyen çalışanların, kurumsal İngilizce ihtiyacına yönelik olarak ise alanının en iyi yayın organlarından olan Cambridge yayın evi ile çalışılmaktadır.  Bu aktivitede işlenen konular tamamen iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Öğrenmenizi daha aktif ve etkin hale getirebilmek için gerçek hayattaki başarılı profesyonellerin de dâhil olduğu görsel ve işitsel materyallerle zenginleştirildi.

WhatsApp Image 2020-01-25 at 16.05.06

Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilen dersler sayesinde iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir İngilizceye sahip olacaksınız!

Genç yöneticinin temel ilkesi şu şekildedir;

Toplam kalite, hizmet ve yaşam tarzımız, Ulusal ve Uluslararası eğitimde mükemmele ulaşmak için sürekli iyileşme ve gelişme çabası içinde olmak.

Öğrencilerimizin koşulsuz memnuniyeti, çalışanların motivasyonu ve mutluluğudur. Tüm ilişkilerimizde saygılı, içten, adaletli, açık ve dürüst bir yapı içerisinde olmak.

WhatsApp Image 2020-01-25 at 16.05.02

Haber Ara