Dolar

32,4848

Euro

34,9412

Altın

2.430,38

Bist

9.811,64

Sinan Oğan'dan hükümete şartlı destek

Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, 'Hükümet terörle samimi şekilde mücadele edecekse, iktidarda kaldığınız sürece destek veririz.' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-19 22:12:16

Sinan Oğan'dan hükümete şartlı destek

AA'nın haberine göre: Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, "Bu iktidara çağrım var; terörle samimi şekilde mücadele edecekseniz, iktidarda kaldığınız sürece Türk milleti ve ülkücüler olarak terörle mücadelenize destek veririz." dedi.

İzmir'deki bir otelde düzenlenen toplantıya katılan Oğan, terörün, korkutma, sindirme ve kendini kabul ettirme amacını taşıdığını belirterek, İzmir, Ankara ve İstanbul sokaklarının, son dönemdeki olaylar dolayısıyla boşaldığını söyledi.

Oğan, Türkiye'nin, ülkücü ahlak, iman, akıl ve yüreğe sahip kadroların yönetmesine ihtiyacı bulunduğunu ileri sürerek, şöyle konuştu:

"Bu iktidara çağrım var; terörle samimi şekilde mücadele edecekseniz, iktidarda kaldığınız sürece Türk milleti ve ülkücüler olarak terörle mücadelenize destek veririz. Ama samimi olmak, teröriste terörist demek lazım. Gazi meclisimizde terörist tohumu, yardakçısı beslemeyeceksiniz."

Gündemde dokunulmazlık tartışması olduğunu hatırlatan Oğan, "Teröristlerle kucaklaşanlar, meclisteki yeminlerini bozmuş olmuyorlar mı? Yemininize sadık değilseniz, milletvekilliğiniz de yok hükmündedir. İnanıyorum ki MHP milletvekilleri üzerlerine düşeni yapacaktır" dedi.

Toplantıya, Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş de katıldı.

Haber Ara