Dolar

32,3432

Euro

35,1171

Altın

2.307,86

Bist

9.079,97

Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacak

Milliyetçi Hareket Partisi'den ihraç edilen eski milletvekili Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-24 15:02:40

Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacak

Milliyetçi Hareket Partisi'den (MHP) ihraç edilen eski milletvekili Sinan Oğan, CTT TV'de katıldığı Korcan Karar ile 60 Dakika programında cumhurbaşkanlığı seçimleri zamanında yapılırsa aday olacağını açıkladı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Sinan Oğan, Karar'ın "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Erdoğan'ın muhtemel rakipleri kimler olabilir" sorusuna "Seçimler eğer zamanında yapılacaksa şu an muhtemel rakiplerinden birisiyle konuşuyorsunuz. Onu söyleyebilirim" diye yanıt verdi.

Oğan neden aday olacağını ise şu ifadelerle açıkladı:

"Türkiye'de nüfusun önemli bir kısmı genç nüfustan oluşuyor. Türk halkının büyük bir kısmı milliyetçi duygularla yoğrulmuş. Dünyada iki önemli rüzgar var. Bir: Genç liderleri dünya artık iş başına getiriyor. İnsanlar artık koşturan, koşan, çalışan, dünyayı okuyabilen genç lider istiyor. İkincisi: Artık milliyetçi, vatanını milletini seven liderlere ihtiyaç var. O sebeple bu şartları kendisinde gören bir siyasetçi olarak Türkiye'yi yönetme sevdasında olan bir siyasetçi olarak elbette ki bu hakkı kendimizde görüyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı sürdürüyoruz. Ve inşallah günü zamanı geldiğinde de bunu hep beraber göreceğiz. Arkamda Türk milleti ve Türk milliyetçileri."

Haber Ara