Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

Signal nedir? WhatsApp muadili gösterilen Signal nasıl indirilir, nasıl kullanılır?

Signal uygulaması nasıl kullanılır? WhatsApp'ın yeni sözleşmesinin içeriğinde yer alan 'bilgilerin Facebook ile paylaşılması' maddesi, kullanıcıları tedirgin etti. WhatsApp yerine Signal, LINE, Bip gibi uygulamalar kullanmak isteyen kişiler de bu uygulamaların detaylarını merak ediyor. Peki ama Signal nedir? Signal nasıl indirilir ve nasıl kullanılır? İşte signal uygulaması hakkında detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-08 13:28:55

Signal nedir? WhatsApp muadili gösterilen Signal nasıl indirilir, nasıl kullanılır?

Signal "Özgür ve açık kaynaklı, şifreli bir sesli arama, görüntülü arama ve anlık mesajlaşma uygulaması. Signal Vakfı ve Signal Messenger LLC tarafından geliştirmektedir. İnternet üzerinden dosyaları, sesli mesajları, görselleri ve videoları içerebilen kişiler arası veya grup mesajları göndermek için kullanılır.

WhatsApp'ın "verilerini paylaş, paylaşmıyorsan uygulamayı kullanma" tarzındaki yaklaşımının ardından Elon Musk'ın da tavsiye ettiği Signal, en çok indirilen uygulamalar arasında yerini aldı. Signal Uygulamasına; Android telefonlar Google Play üzerinden, İOS telefonlar App Store üzerinden "Signal-Gizli Mesajlaşma" yazarak ulaşabilir. 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara