Dolar

32,5888

Euro

34,8592

Altın

2.504,44

Bist

9.690,38

Shisha Station CEO'su ‘Burak Şifayin' yatırımlarını İstanbul'a taşıyor

Son yıllarda yapmış olduğu yatırımlarla iş dünyasında önemli çıkış yapan Burak Şifayin yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek yatırımlarını Türkiye’e taşıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-16 18:41:04

Shisha Station CEO'su ‘Burak Şifayin' yatırımlarını İstanbul'a taşıyor

Basına yapmış olduğu bu açıklamalardan sonra pek çok haber bülteni konusu olan Burak Şifayin yapmış olduğu bu yatarımlar neticesinde sadece Almanya'da değil dünyanın pek çok ülke ve şehrinde iş dünyasının hızlı yükseleni olarak bilinmektedir. İstanbul'a açacağı yeni satış mağazası  için tüm hazırlıklarının neredeyse tamamlandığını dile getiren Şifayin mekânın 2021 yılının başında açılacağının sinyallerini vermiş oldu. İstanbul'a yapacaklarını yatırımın detaylarını ilerleyen tarihlerde açıklayacağını bildiren Burak Şifayin İstanbul ile birlikte Berlin'e de bir mekân açarak yurt dışı yatırımlarına tam anlamıyla kapılarını açtı.

Son olarak Şifayin, tüm Avrupa Ülkelerine üzerinde Osmanlı esintisi barındıran nargile satışından gurur duyduğunu sözlerine ekledi.Satmış olduğu ürünlere en ünlü ve dünya çapında petrol markaları tarafından talep gördüğünü dile getiren iş adamı her geçen gün daha çoğalarak devam ettiğini söyledi.

Haber Ara