Dolar

32,5581

Euro

34,8716

Altın

2.425,23

Bist

9.722,09

'Shell Motorist' uygulamasının kullanıcı sayısı ikiye katlandı

'Shell Motorist' uygulamasının kullanıcı sayısı ikiye katlandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-29 10:44:13

'Shell Motorist' uygulamasının kullanıcı sayısı ikiye katlandı
Shell'in mobil uygulaması "Shell Motorist"in Türkiye'deki aktif kullanıcı sayısı 18 binden 34 bine yükselerek yaklaşık 2 kat arttı.

Shell'den yapılan açıklamaya göre, markanın ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerini bilgilendiren ve güncel kampanyalardan faydalanmalarını kolaylaştıran mobil uygulaması Shell Motorist, şubat ayında yenilendi.

App Store ile Play Store'dan tüm akıllı telefonlara indirilebilen uygulamanın indirilme sayısı geçen 6 ayda yüzde 45'lik artışla 90 binden 130 bine ulaştı. Söz konusu uygulamanın Türkiye'deki aktif kullanıcı sayısı ise aynı dönemde 18 binden 34 bine yükselerek yaklaşık ikiye katlandı.

Türkiye, Shell Motorist uygulamasının kullanıldığı 28 ülke içinde, İngiltere ve Almanya'nın ardından hem indirilme hem de aktif kullanıcı sayısına göre üçüncü sırada yer alıyor.

Shell & Turcas müşterileri, "ClubSmart" kartlarını haziran ayından itibaren Shell Motorist uygulaması üzerinden kaydetmeye başladı. ClubSmart kartlarıyla uygulamaya giriş yapanlar, her akaryakıt alışverişlerinde biriken puan bakiyelerini telefonlarında görüntüleyebiliyor. Yakıt alımlarına göre kendilerine Shell Motorist uygulaması üzerinden sunulan özel tekliflerden de faydalanabiliyor.

Haber Ara