Dolar

32,3675

Euro

34,9615

Altın

2.325,69

Bist

9.125,29

Shakhtar Donetsk kafilesi çiçeklerle karşılandı

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Shakhtar Donetsk kafilesi, havaalanında Konyasporlu yöneticiler tarafından çiçeklerle k

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-14 15:28:39

Shakhtar Donetsk kafilesi çiçeklerle karşılandı
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Shakhtar Donetsk kafilesi, havaalanında Konyasporlu yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 15 Eylül saat 22.05'te Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk, Konya'ya geldi. Ukraynalı takım oyuncuları, teknik ekip ve yöneticileri havaalanında Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, İletişim Koordinatörü Hüseyin Ekinci ve UEFA Protokol Müdürü Gürkan Teoman karşıladı. Atiker Konyaspor Yöneticileri, Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin'e, Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca ile takım kaptanına çiçek ve İngilizce Mesnevi hediye etti. Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca, otobüse bindiği sırada kendisine hediye edilen İngilizce Mesnevi'ye göz attı. Konuk takım, daha sonra konaklayacağı otele hareket etti.

Öte yandan, Shaktar Donetsk kafilesinde kaptan Sırna'nın dünkü antrenmanda sakatlandığı ve bu yüzden kafileden çıkarıldığı öğrenildi.
VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara