Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Sezen Aksu koronavirüs mü oldu? Aksu hastaneye mi kaldırıldı?

Sezen Aksu'nun hastaneye gitmesinin ardından sevenleri, Aksu'nun korona olup olmadığını merak ediyor. Peki ama Sezen Aksu'nun Kovid-19 olduğu doğru mu? Sezen Aksu koronavirüse mi yakalandı? Sezen Aksu'nun son durumu nasıl? Sezen Aksu hastaneye mi kaldırıldı? Sezen Aksu'nun koronavirüs testi negatif mi, pozitif mi çıktı?

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-22 09:15:01

Sezen Aksu koronavirüs mü oldu? Aksu hastaneye mi kaldırıldı?

Sezen Aksu'nun koronavirüs olup olmadığı büyük bir merak konusu haline geldi. Bir yakınının koroanvirüse yakalanmasının ardından Sezen Aksu soluğu hastaneden aldı. Peki ama Aksu koronavirüse mi yakalandı? Sezen Aksu'nun testi pozitif mi?

Sezen Aksu Koronavirüse Mi Yakalandı?

Sezen Aksu'nun bir yakınına, geçtiğimiz günlerde Kovid-19 teşhisi konuldu. Söz konusu kişinin, ünlü sanatçının çok sık görüştüğü ve sürekli evine girip çıkan biri olduğu belirtildi. Minik Serçe bu haberi alır almaz ne yapacağını şaşırıp, soluğu hastanede alarak test yaptırdı. Koronavirüs testinin negatif çıkmasıyla rahat bir nefes alan Aksu, yine de tedbiri elden bırakmadı. 

Aksu 14 gün boyunca dışarı çıkmadı ve kimseyi de eve sokmadı. Koronavirüse yakalanmadan karantina sürecini atlattı. Sanatçı, hâlâ evine misafir kabul etmiyor.

 

Haber Ara