Dolar

32,5096

Euro

34,5946

Altın

2.489,80

Bist

9.548,09

Seyir halinde kafasından vuruldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde tartıştığı kişilerle konuşmak için Hıdırağa Mahallesi’ne gelen TIR şoförü, silahlı saldırıya uğradı. TIR şoförü, başına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-09 12:28:07

Seyir halinde kafasından vuruldu

İddiaya göre, 38 yaşındaki Hakan Utku, 33 DFK 62 plakalı çekici ile Hıdırağa Mahallesine Mahallesi'ne geldi. Burada mahalle meydanında bulunan gençlerle bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan Utku, tartışma sonrasında aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Ancak yaklaşık yarım saat sonra yine mahalleye hızlı bir şekilde giren Utku'nun aracına silah ve av tüfeğiyle ateş açıldı. Seyir halinde sol kulağının altına isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanarak direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Utku, bir evin duvarına çarparak durabildi. Bu sırada yanında bulunan arkadaşı Mustafa V., Cumhuriyet Polis Merkez Amirliğine giderek durumu anlattı. Bunun üzerine olay yerine konuyla çok sayıda polis ekibi gönderildi.

Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan Hakan Utku, yolda hayatını kaybetti. Kamyonda yapılan incelemede ise çok sayıda mermi ve av tüfeği saçması izlerine rastlandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe olay yerine gelerek bir süre çalışmalar hakkında bilgi alırken, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber Ara