Dolar

32,5661

Euro

34,6620

Altın

2.414,81

Bist

9.645,02

Şeyh İsa Kasım: Bazı Arap devletlerinin İsrail’le ilişkilerinin normalleşmesi felakettir

Bahreyn'de gerçekleşecek olan uluslararası ekonomi konferansına İsrail'in katılımını eleştiren âlim Şeyh İsa Kasım, Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesinin işgalci rejim İsrail'i desteklemek olduğunu belirtti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-07 14:04:10

Şeyh İsa Kasım: Bazı Arap devletlerinin İsrail’le ilişkilerinin normalleşmesi felakettir

Bahreyn'in önde gelen âlimlerinden olan Şeyh İsa Kasım, "Bazı Arap devletlerinin Siyonist düşmanla ilişkilerinin normalleşmesi, İslam Ümmeti için feci ve ağır sonuçlara yol açıyor." açıklamasında bulundu.

İŞGALCİ İSRAİL'E DESTEK

Bahreyn'de gerçekleşecek olan uluslararası ekonomi konferansına Siyonist İsrail'in katılımını eleştiren Şeyh İsa Kasım, Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesinin işgalci rejim İsrail'i desteklemek olduğunu belirtti.
Bahreyn'in seçkin alimlerinden Şeyh İsa Kasım, "Al-i Halife rejiminin Siyonistlere ev sahipliği yapmayı kabul etmesi, Bahreyn halkının kutsal ideallerini hiçe saymanın açık bir beyanıdır." dedi.

KUVEYT BOYKOT KARARI ALMIŞTI

15  ile 18 Nisan tarihleri arasında Manama'nın ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Girişimcilik Konferansı, İsrail ekonomi bakanı Eli Cohen'in başında yer aldığı 45 Siyonist şahsiyet ve bir dizi ekonomi uzmanının katılımıyla gerçekleşecek.
Kuveyt, Siyonist İsrail'in Bahreyn'deki konferansa katılımından ötürü konferansı boykot etme kararı aldı. 



Haber Ara