Dolar

32,5087

Euro

34,8119

Altın

2.486,68

Bist

9.538,08

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-08 12:43:16

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı
Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

2016 yılında bin 600 aşkın öğrenciye hizmet veren Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında bu yıl 8 branşta eğitim verilecek. 2017 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 20 Haziran 2017 tarihinde sona erecek. Kayıt bitim süresinin Ramazan Bayramına denk gelmesi münasebeti ile kurslar 03 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Yaz Spor Okulları uygulamasının bu yıl dördüncüsünün gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanarak sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz yaz okullarının geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgi göreceğine inanıyoruz. Yaz Spor Okulları ile öğrencilerimizin çeşitli branşlarda kabiliyetlerini ortaya koyabilmelerine imkan sağlarken, iyi birer sporcu olarak yetişmeleri için de Belediye olarak tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Yaz okulları sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yeni eğitim öğretim dönemine çok daha rahat ve kolay uyum sağlamalarına da olanak veriyoruz. Öğrencilerimiz eğitim sezonu sonunda tatillerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçirebilecekleri gibi aileleri de huzur içinde olabileceklerdir" dedi.

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında futbol 2 Nolu Sentetik Çim Sahada, yüzme Seydişehir Belediyesi Yüzme Havuzunda, voleybol, basketbol, judo, güreş karate Kapalı Spor Salonunda, tekvando eğitimleri ise Akademi Spor Salonunda verilecek. Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Seydişehir Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kapalı Spor Salonundan alınabileceği belirtildi.

2017 Yaz Spor Okulları 3 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak. Son kayıt tarihinin 20 Haziran 2017 olduğu ve kayıtların 8-16 yaş gurubunu kapsadığı ifade edildi. Kayıt yerinin Kapalı Spor Salonu ve irtibat telefonunun 0 332 582 36 16 olduğu belirtilirken, kayıt için gerekli evrakların ise; sağlık raporu, 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, kayıt formu olduğu açıklandı.

Haber Ara